Jump to content

toomany cossie

Klubbmedlem
 • Content Count

  159
 • Joined

 • Last visited

About toomany cossie

 • Rank
  Ford
 • Birthday 01/03/1978

Medlemsinfo

 • Bosted
  Telemark
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

 • MSN
  toomany-cossie@hotmail.com
 • Hjemmeside
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Telemark
 1. Hei! Jeg trenger en elektronisk aktuator til en smax. Denne må være brukt med 5 ledninger og ikke 3 (kbus) dele nr 6nw 206 og det er vel andre dele nr også. Terje. Tlf 99235525
 2. Link på Finn med bilder http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=85458454
 3. Som overskriften sier så lufter eg for salg av min rallybil. Dette er en 92 mod som står med svarte skilter. jeg har ikke kjørt rally løp med denne da tiden ikke har strekke til. Spek liste. 200 motor 9,5 comp med cp stempler,h.råder, underspyling og lett portet 200 toppt34 turbo med maram aksel og restriktor, omsveiset innsug pectel t2 datasprut med siemens dyser og nytt lednings nett. ny aeromotive al1000 bensin pumpebremset hos Volden 288hk og 514nm før 4000omd. på E85 og restriktor.orginal drivverk står på nå men har en dog kasse liggende som ikke er satt i sammen ennå.330 bremse calippere Framme med skiver og bells. 300 reyaland skiver bak med ferrodo klosser.godkjent bur for rally betalte lisensen på bilen i 2015. stoler og seler har gått ut på fia dato men nesten ikke brukt.Har liggende mange ekstra deler til bilen, som feks brannslukker system mmstår på 17" tsw felger med halvslitte slickshar liggende også 18 hjul som kan selges med til riktig pris.Ring for mere info. bilder kan sendes på mail. bilen står i Telemark pris antydning 85000kr og oppover hva som vil være med Terje Skavlid tlf 99235525 mail: terje.skavlid@pon.com
 4. Hei! formelen er: Moment nøkkel instilling = ønsket moment x moment nøkkel lengde / ( moment nøkkel lengde + forlengelse lengde )
 5. Hei! Jeg har en topp som kommer fra en gpa escort gamle typen Toppdeksel jeg er ikke sikker på hvor mye denne er planet men er med ny slipte seter og ventiler. Hva legger du i rimelig da?
 6. Hei! Jeg kjøpte alle lagrene og tetnings ringene av autogearshop på ebay.. Det blei ikke dyrt ble vel 1500kr til sammen. Viss du har tid å vente til helgen så kan jeg finne alle lagrene og sende nr til deg. Men er ikke helt sikker på hvor dem skal sitte før eg har demontert kassa jeg har liggende.
 7. Jeg måtte avblåse det Pga jeg ikke fikk tak i kartleser tidsnok samt litt andre faktorer som spillte inn. Men rally Telemark blei avlyst Pga vannet som kom ned.
 8. Hehe jeg er vel like lite opplært tenker eg.. Men var meningen en kompis skulle være med å han hadde heller ikke vært med på rally før. Er du medlem i nbf og en lokal klubb så er det vel bare å søke engangs lisens for kartleser og være med;)
 9. Jeg er på utkikk etter kartleser disse 2 dagene, Det er første gang jeg kjører så det blir ikke stillt så store krav om ferdigheter, kjører kl13 bil men er nok startende sist Pga jeg er nybegynner. Er du interessert eller hver om noen som kan være det så gi meg en lyd på pm eller tlf 99235525 Terje
 10. Ja er dem små jeg trenger, jeg får ta en tur innom en forhandler (tess, hydroscand ol) og se hva dem har av ringer. Det var jo ikke så værst pris på komplett sett med stempler inkludert men.. Jeg får vel ikke dette settet i hus før rally Telemark 18-19 sep. Jeg bruker disse kalippere bak som oppgradere bremser. Jeg tenkte å sjekke om allt er plant før jeg monterer det i sammen igjen ja.
 11. Hei! Vet noen hvor man kan få tak i dem små tetnings ringene i delingen på calipperene framme på 2wd.jeg har overhalings kit men det fulgte ikke med. dem som skulle vært der fra før var borte. Eventuelt noen som har ekstra som dem kan selge?
×
×
 • Create New...