Jump to content

Ronnybru65

Gjest
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

About Ronnybru65

 • Rank
  Moped

Medlemsinfo

 • Bosted
  Strandebarm
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt
 1. Var innom nokre butikker.... STP 5 in 1 tilsetting til full tank diesel og så fra mekonomen ein spray boks med PROFESSIONAL EGR & INTAKE CLEANER Fungerer disse og er det uten risiko å bruke slikt ?
 2. Er dette bra greier ? https://www.ojtorheim.no/products/qmi-turbo-rens EGR rens https://www.ojtorheim.no/products/qmi-egr-rens
 3. Vil det bli verre og verre eller fortsette sporadisk? Geometrien.. snakker du om å bytte hele turboen da? https://www.youtube.com/watch?v=CbdY1rymBJg
 4. Siste nytt. Like etter at motor startet idag så kom Motorfeil alarmen opp på skjermen. Motor gikk også rett i Nød-modus. Kjørte til nærmeste verksted... hørte da også at en magnetventil duret veldig da den jobbet frenestisk. Feilen var på reguleringen av Turboen. Når mekaniker fjernet alarmen via diagnoseapparatet så ble alt normalt. Det ble riklet litt med plugger og kabler for å sjekke eventuelle feil. Fant ingen slik feil. Men vi tenkte at ved lednings brudd/ vakkel-feil så burde denne feilen kommet opp oftere og den hadde vel hengt ved selv etter stopp og så start av motor igjen... Men når motor stoppes og så startes igjen så går feilen bort. Det er litt løse teorier om feilen. Noen her som har en eller flere gode teorier på saken?
 5. Nå kan det jo hende at det blir ein peiode,, uavklart kor lenge... der det ikkje kjem feilmelding.... Når meldinga kjem så er det ingenting eg som fører klarer å fange opp som er unormalt....Tenker sjølv at det må være ein dårlig kontakt i ein plugg... men det er eit skot i blinde som ho sa.
 6. sist var det feil på power steering men motorfeilen lå ikke i loggen
 7. Disse alarmene kommer og går... både på den gamle som den nye motoren. Ingen fusking verken før, under eller etter at alarm er satt. Noen andre som har tilsvarende problemer ?
 8. På siden så selger de til gamle forder og ikke til UFDA motoren som er i min bil.
 9. BSR gir drivlinje garanti har eg lest Bergen biltuning ligger lavere i pris og gir 178 hk.
 10. Er dette ei bra pakke? https://www.bsrperformance.no/tuningkits/t/2305/ford-kuga-20tdci-140hp-2010-2014-ufda
 11. Motoren som står i min 2012 modell har knapt gått 20 000 km. Når en kjører på f.eks 5 eller 6 gir og bare cruiser i lett terreng så hender det at bilen "henger" litt.... regner med at det var ein treg EGR. Av og til resulterer det i litt små jukk og så ein Motor failure alarm. Har hatt den inne for dette tidligere men da ligger ikke denne feilen i minnet.... Tenker på når verksted PC er tilkoblet. Motoren virker å være i bedre form ved mer aggressiv kjøring og ved litt høyere turtall. Den har aldri gått inn i noe safe modus. ' Er jo litt skeptisk da forrige motor total havarerte ved 110 000 km. Det er bare et lite sekund eller så at motoren enten henger eller at den sjelden med dog av og til gir motor feil.
 12. Har du link til ei eventuell nedlastings fil?
 13. Firmware/ software oppdatering til Blaupunkt med Navigasjon og 7" skjerm ? Via SD kort ? Via USB kontakt?
 14. BT...Bluetooth ? Da er det rart at den fungerer på en eldre telefon. Men alt er mulig.
×
×
 • Create New...