Hopp til innhold


Bilde

Startproblemer Ford Connect 2007


  • Please log in to reply
3 svar i denne tråden

#1 Bjorn

Bjorn

    Trehjulssykkel

  • Gjest
  • Pip
  • 2 innlegg
  • Bosted:Akershus

Postet 30. November 2016 - 17:23

Hallo. Vi har en Ford Transitt Connect og bilen lar st ikke starte i perioder, selvmed bruk av startkabler og det virker som startmotoren trekker for dårlig.

Vi har hatt bilen i ca ett år og vi har periodevis hatt problemer med å starte bilen. Av og til virker det som om startmotoren drar sakte, også enkelte ganger på sommertid. Dette til tross for fulladet batteri. I fjor måtte vi skifte startsikring. Dette ble gjort av et verksted. Jeg har selv foretatt en gjennomgang av jording etc. Jeg har også skrudd ut startmotor og kjørt denne i skrustikke og da fungerte dette greit. Er dette kjente feil på denne type bil.

Er det noen som har tips..

Mvh
Bjørn Hof

#2 grcossie

grcossie

    Teknisk rådgiver

  • Teknisk rådgiver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6865 innlegg
  • Bosted:Voss

Postet 30. November 2016 - 18:41

Hender de trekker for mye strøm ved belastning ja, blir ofte litt lyd i de da



#3 Bjorn

Bjorn

    Trehjulssykkel

  • Gjest
  • Pip
  • 2 innlegg
  • Bosted:Akershus

Postet 01. December 2016 - 19:59

Oki. Jeg snakket med Ford i dag og mente at starteren var defekt og at denne kunne skiftes for ca 4000 Kr. Per nå starter ikke bilen, selv ikke med startkabler....

#4 Sierrakaren

Sierrakaren

    Ford RS

  • Klubbmedlem
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1802 innlegg
  • Bosted:Sogn og Fjordane

Postet 05. December 2016 - 06:35

Plusskabel ned til starter då? Ingen motstand? Fulladet batteri behøver ikkje altid og ver eit godt batteri, ei celle kan vere delvis ødelagt og du kan bli lurt med rett spenning ved måling men under belastning eit anna resultat. Du kan evt forbikjøre innslaget først for og utelukke spenning frå tenning

Nåverende biler:
86 Ford Sierra 2.0l++
90 Ford Sierra Cosworth 4x4





0 bruker(e) leser denne tråden

0 medlemmer, 0 gjester, 0 anonyme brukere