Hopp til innhold


Bilde

2013 focus problem med sync radio


  • Please log in to reply
2 svar i denne tråden

#1 L&D

L&D

    Ford RS

  • Klubbmedlem
  • PipPipPipPipPipPip
  • 504 innlegg
  • Bosted:Bergen

Postet 24. June 2018 - 15:34

I dag sluttet radioen i focusen å virke?
Ingen lyd og får ikke endre kanal, verken med tall-knappene, gjennom meny eller fra rattet. Hvis jeg holder tall-knappene inne begynner den prosessen med å lagre kanalen. Volumbrytere på ratt og volumhjulet «virker» men ingen lyd. Alt annet, navigasjon, BT, aux, tlf og ryggekamera virker tilsynelatende som det skal. Kun radioen som er død.

Noen som har en ide? Vil det hjelpe med en reset av sync tilbake til fabrikkinnstillingene?

Mvh
Ole Petter

-2013 Ford Focus 1,6i EcoBoost (150hk)

x-Ford Mondeo MKII + MKIII, 2x Scorpio, Escort
-Ford Anglia 105E
-Ford Escort MKII (Bilcross)
-Ford Escort MKII (prosjekt)


#2 Krohne

Krohne

    Trehjulssykkel

  • Regionsmedlem Øst
  • Pip
  • 5 innlegg
  • Bosted:Ulnes

Postet 22. July 2018 - 23:17

Jeg har ingen løsning, men lurer veldig på om du fant ut av saken å hva ble løsningen?

#3 L&D

L&D

    Ford RS

  • Klubbmedlem
  • PipPipPipPipPipPip
  • 504 innlegg
  • Bosted:Bergen

Postet 23. July 2018 - 06:59

Hei, den begynte bare å virke igjen dagen etterpå...??

-2013 Ford Focus 1,6i EcoBoost (150hk)

x-Ford Mondeo MKII + MKIII, 2x Scorpio, Escort
-Ford Anglia 105E
-Ford Escort MKII (Bilcross)
-Ford Escort MKII (prosjekt)





0 bruker(e) leser denne tråden

0 medlemmer, 0 gjester, 0 anonyme brukere