Jump to content

SierraPwr

Gjest
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SierraPwr

  1. Du har den store hjernen montert på innerskjerm? Mulig du ikke får helt rett tenningskurve med den. Og 5800rpm er litt i laveste laget turtallsperre på en trimmet motor.

    Men ja, ta av slangen og plugg den midlertidig med skrujern eller en skrue mens du stiller tenning. Med denne så trenger du ikke å jekke opp bilen og belaste motoren, da holder det at du ruser opp motoren til 4000rpm og holder den der.

    Jepp :)

    Så hvis jeg har i vakuumen så bør jeg ikke belaste motoren, men uten så må jeg?

  2. Om den ikke er ihjelplana, eller mye høyere komp på noen andre måter, så prøv direkte med 38 grader på 4000rpm og fullgass. Om komp er helt orginal og du kjører 98 oktan så kan det hende den tåler opp mot 40 grader.

    Skal jeg dra ut vakuumen som går fra hjernen til innsuget? turtallet endrer seg litt da jeg gjør det.. Eller er det bare på den gamle typen?

    Den er ikke plana noe.

    Sette den på bukker med brems og fullgass? Har en dårlig clutch, må nok bytte den først isåfall :L

  3. Fikk stilt inn kammen til det som var oppgitt på kent-cams..

    Men nå er det tenninga vi ikke får til, hva bør jeg stille den til ?

    Prøvde 34 grader på 4000rpm tror jeg det var. Det ble ikke bra, prøvd å stille litt fram og tilbake, men blir aldri bra.

    Den holder igjen på en måte..

  4. Heisann!

    Har kjøpt en Kent Cams FR32 og et justerbart kamhjul fra Burton..

    Åssen skal jeg gjøre det nå?

    Har av toppen for toppakningsbytte osv nå.

    Har funnet ut at jeg skal måle meg fram til noe, men hva og hvor?

    Noen som har en guide om dette?

  5. For de 1500 +500 kr det koster + frakt av gasseren opp og ned kan du kjøpe deg ett komplett bredbåndslambda kit og dyse selv ! kan aldri tro løse dyser er dyre, og sikkert ikke paknings settet heller.

     

    Og siden du har skrudd litt gasser før så tror jeg du vil lett klare det selv :)

    Du sier no der :)

    Fant jo det her: http://www.ebay.com/itm/REBUILD-KIT-WEBER-32-36-DGAV-/270329974592?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3ef0ec0f40

    Så blir nok å prøve selv :P

  6. Om du har klart å bytte om fra elektronisk gasser til DGAV så klarer du fint å montere ett overhalingskit selv også :) DGAV gassern er fin å holde på med så.

    Kan vel klare å overhale den ja, har åpna gasseren på golfen noen ganger.. Gikk ikke noe dårligere etter jeg satt den sammen igjen værtfall :L

     

    Men dysing a? Frofix tok 1500kr for rengjøring og overhaling, og 500kr for dysing etter ønske :)

  7. de vann slangene er choken. choken skrur seg av å på etter vanntempraturen.

     

    det lille lokket som det lekker fra er mest trolig akselerasjonspumpa. du får overhalingskit til disse gasserene hos f.eks burton eller forgasserservice. det samme gjelder dyser. men skal det dyses om anbefales en justering i benk e.l. med kontroll på alle verdier.

    Okei :)

    Har blenda den vacuumen bakpå gasseren, den vedsiden av aks-pumpa.. må jeg bruke den, hvor skal den isåfall? :)

    Og åssen skal egentlig bensinslangene kobles?

    Noen som har bilder? :D

  8. Kjøpte en 32/36 gasser med innsug for å bytte ut den elektroniske dret-gasseren som sitter der orginalt, Men lurer på hva jeg skal gjøre med vannchoke og vacuum..

    Jeg har satt på kjøleslangen fra innsug til gasser og fra varmeregister til gasser, men hva er liksom choken på 32/36'n? det satt ikke noe elektrisk på dette innsuget.

    Når jeg gassa så lakk det ut bakfra gasseren på det lille lokket som er festa med 4 skruer.. Noen som overhaler og dyser om disse innpå her eller no? :)

    Skal sette på Fr32 kam og grenrør++ :D

  9. Gammel tråd, men eneste jeg fant som var om akkurat det jeg skal gjøre:)

    Henter en gasser etterpå, komplett med innsug og alt, automatchoke på den..

     

    Hvor skal det kobles på vacuum, vann og bensin? Noen som har bilder av det? :D

  10. Tviler på den har falskluft. Men med denne gassern har man også et varmeelement i bunn av innsug, med ei papirpakning og en O-ring som tetning. Altså en ekstra plass det kan være falskluft, og som er vanskelig å nå med startgass

     

     

    Ettertenning er ikke unormalt med denne typen gasser nei. Tipper bilen går på 95 oktan også? Normalt skal gassern gå i bensinkutt når man vrir av tenninga for å hindre ettertenning, men ikke alltid den mekanismen fungerer helt bra. Når du har vridd av tenninga skal du først høre at tomgangsmotoren lukker spjeldet helt, og etter motor har stoppet skal spjeldet åpnes litt igjen for å slippe ut bensindamp.

    Det er veldig vanlig med feil på denne gassern, og det kan være veldig vanskelig å få den til å fungere helt perfekt igjen. Du kan eventuelt prøve med ett overhalingskit om det er ønskelig å fortsette å bruke denne gassern.

     

     

     

     

    Da er det egentlig ingenting å tenke over. Skru av den elektroniske gassern og innsug og send den til resirkulering. Skaff en DGAV gasser med tilhørende innsug og nødvending ekstra deler.

    Port gjerne opp innsuget og monter grenrør.

     

    Det er bare det at jeg ikke finner en Dgav gasser :D

    Hadde det ikke vært for posten, så hadde gasseren og innsuget vært montert for lengst :)

  11. På pluggene kan man ofte lese om bilen får for mye/lite bensin. Olje forbruk eller ikke osv. Dersom pluggene er litt hvite vil jeg tippe pumpa har blitt dårlig over tid.

    Okei, da skal jeg sjekke det imorgen :)

    Den har gått 190.000km, er ikke akkurat utslitt ennå :P

×
×
  • Create New...