Jump to content

and

Admin
 • Content Count

  7151
 • Joined

 • Last visited

About and

 • Rank
  Klubbleder

Medlemsinfo

 • Bosted
  oslo
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

 • Hjemmeside
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Interesser
  Ford?

Recent Profile Visitors

16493 profile views
 1. Er ikke bare posering på denne karen. https://www.instagram.com/bjbaldwin/ Det er han fyren som gikk fra Chevrolet til Toyota, og da datt jeg av lasset. Men han har fortsatt den råe K5 Blazeren og Recoilsnuttene. Lærdom å hente her er å sjekke omgivelsene før du forsvinner ned i mobilskjermen etter at sola har gått ned.
 2. Ny informasjon om reisefølge for de som ikke liker å reise alene. https://www.fordclubnorway.no/forum/topic/81798-ss5-2020-invitational/?do=findComment&comment=804906
 3. Til deg som heller vil sitte hjemme, og vente til julitreffet så får du kø med på kjøpet om du kjører gjennom Vålerengtunnelen. Der starter tunnelljobben 8 juni, og der holder de på helt til mars 2021! https://www.vegvesen.no/vegprosjekter/tunneleroslo/nyhetsarkiv/na-blir-det-ko-pa-oslo-ost https://www.vegvesen.no/vegprosjekter/Vålerengtunnelen Pinsetreffet blir uten kø. Så valget er ditt.
 4. Da ble det faceevent også, men det er her i denne tråden du finner all informasjonen du trenger.
 5. Har du en drøm om strøm til pinsehelgens SS5 Invitational? Du med bobil, kjølebag eller det du ikke klarer deg uten med ledning får lage litt støy da. Så skal vi lytte.
 6. Tekst og bildegalleri fra kortesjen https://www.mhkd.no/nyheter_cms/2020/mai/det-kommer-noe-godt-ut-av-alt/1004
 7. Denne Miata er forhåndspåmeldt og betalt. Nå mangler den "bare" en motor så er den klar til lørdagen http://uploads.tapatalk-cdn.com/20200523/005cb7cd8d215dd9378691d11cba55cc.jpg
 8. De tenkte vel at her må vi holde åpent hus så kanskje i år kommer and å kjøper den plakaten av en rød Countach med den trendy kvinnen som han så første gang i Bendixteltet på Ekebergmarkedet en gang på 80tallet? Det ble aldri oss selv om selv om tankene ofte vandret til Countach for jeg tok jo skade av i overkant mye Cannonball run på VHS som ung. Men jeg var på en Chevygreie den gangen, og det var ikke penger til overs etter at myntene ble brukt på sløyfer.
 9. Klubbdrift uten inntekter gir utfordringer. Ryker høstmarkedet slik som vårmarkedet så blir det lite å legge i norgesglasset. http://www.norskveteranvognklubb.no/index.php/22-nyheter/hovednyheter/235-nvks-plassbehov-pa-tyrigrava
 10. Tråden er litt over 1 år gammel, men nå er den til salgs i Norge. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=179461347 I mellomtiden så det det også laget en Harleyutgave av Super Duty. https://harleytruck.com/F-250/ Den lanseres sammen med 30 år jubileumet til Harley Davidson Fat Boy. Sykkelinteresse har jeg ikke hatt, men Fat Boy har jeg snudd meg etter siden T2.
 11. Ja når man likevel er på bedriften og jobber på en helligdag? Så kan man jo like greit selge litt brus og kake om noen skulle finne på å dra innom selv om det er avlyst. Her har man i det minste forsøkt å holde det "lovlig" 🙄 Værre med kaffegutta i Hell. Det er reklamert i lokalavisen og radio at det er plass til 400 biler for de har fått til avtale med kjøpesenter og hotellet! Finnes det ikke en lensmann som følger med på nyhetene? Dette kunne blitt forhindret i forkant, men noen var vel i steden opptatt med å jakte på trimma mopeder så ja Hell er stedet det skjer.
 12. Da kom også dagen noen bare ga F. NÅ SKAL VI TRØNDERE VISE VERDEN. https://www.facebook.com/groups/2971988602863128/ Nå er det ikke alle trøndere som synes dette var noe å vise verden. https://amcar.no/aktuelt/uakseptable+brudd+pa+smittevernloven+i+bilmiljoet.html Reglene for arrangøransvar gjelder alle. De gjelder for FCN også, men vi setter ikke strek over treffsessongen av den grunn som så mange andre klubber gjør. For at treff skal holdes så kreves det litt innsats av arrangør og deltager. Derfor blir det forhåndspåmelding og betaling. Plass har vi nok av på SS5 så alle skal få en meter eller mer.
 13. Bilder og tekst fra arrangøren Amcar Follo http://www.amcarfollo.no/informasjon/nyheter/vis/?T=17+mai+2020 Og det finnes snutter fra dagen også! God gammeldags exit fra Tyrigrava. Deretter blir det mye lowriders på hydraulikk så en blir svimmel der man sitter å glor. Da er du advart.
 14. Teksten om fremtiden lar jeg ligge. Jeg klarer med med bildet fra gårsdagen. Årstallet for bildet gjettet jeg feil på, men bilder uten farge var det fortsatt mye av langt inn på 90tallet. Denne fikk strekt ut på girene langs motorveien i Skedsmo nord for Oslo. Ikke husker jeg Granada i tjeneste for i Oslo så var det Volvo 240 som gjaldt. https://www.politiforum.no/artikler/lensmannen-ved-veis-ende/
 15. Pinsehelgen er 30-31 mai for de som lurte på det. Det er SS5treff så stedet er Gardermoen. https://www.norgeskart.no/#!?project=seeiendom&layers=1003,1014,1015&zoom=14&lat=6677688.81&lon=285120.20&panel=searchOptionsPanel&sok=gardermoen -MÅ ha skilt på bilen. Hvite, grønne eller røde er det som gjelder denne dagen. -Ta med hørselvern til de minste. Det er fortsatt lukket treff for inntil 50 stykk deltagere med forhåndsbetaling og påmelding. Det kommer ikke til å endres på.
×
×
 • Create New...