Jump to content

Selcuk Celayir

Gjest
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Selcuk Celayir

 • Rank
  Sykkel

Medlemsinfo

 • Bosted
  Viken
 1. Hei. Jeg har en Ford Fiesta ST180 Mk7 2013 modell som jeg tenker å chippe til stage 1. Jeg har også veldig lyst på pop&bang/crackle tune, men jeg har hørt at det kanskje ikke er så bra for bilen? Noen som har peiling eller anbefaling? Han som jobber på chipping firma ville ikke anbefale det hvertfall og mente at turbo og ventil mekanisme fikk mye stryk/trykk..
 2. Hei, Det med batteriet skjedde på lørdag, også kjørte jeg litt for å lade den opp. Igår satt jeg den på lading og da viste den 12.3 V, kom opp til 12.8 V nå Jeg har også et annet spørsmål. Sjekk bilde Vet noen om det fins deksel under bilen på forsiden, altså under motoren? Jeg har fått blåst vekk rust og antirustbehandlet bilen, men nå står midtre deksel løs under bilen som gjør at det slår noe ****** under bilen med engang jeg er oppe på 100km/t pga vind.. Har fått fikset det med en midlertidig løsning, men det sitter jo ikke som det skal så du hører lyden under bilen at det ikke sitter ordentlig. Greia er at jeg ikke husker om det var noe deksel der eller ikke før jeg leverte den til sandblåsning... Men isåfall, det er vel viktig å ha deksel under motoren på forsiden? Hvor kan jeg evt få tak i dette?
 3. Hei, Her om dagen vasket jeg bilen min utenfor huset (vask&støvsuging). Siden jeg måtte støvsuge innvending osv stod jo bilen ulåst med dørene oppe. Når jeg var ferdig og skulle starte bilen ville den ikke starte og batteriet var tomt så jeg måtte få hjelp av en annen bil til å starte den. Hva er grunnen til dette, hvordan skal jeg kunne rengjøre bilen min innvendig hvis den skal gå tom for strøm? Eventuelt hva er det som kan tappe batteriet for så mye strøm? Noen forslag?
 4. Hei, Kan en som har peiling på riktig dekktrykk gi meg info på hvor mye luft det burde være i hjula som jeg har? Det er Bola felger som dere ser på bildet. 205/40/R17. Er de tallene som står på døra riktig, at det skal være 2,5bar foran og 1,8bar bak? Vil jo helst at hjula skal ha lengst mulig levetid. Takk for svar på forhånd
 5. Tusentakk! Forresten så er luftfilteret byttet med et sports-luftfilter og den står "åpen" så du hører "cjuuf" ganske godt, håper ikke de sier noe på det på EU senere Det orginale eksos-anlegget fikk jeg ikke med fordi han selv hadde ikke tatt den med fra forrige eieren. Hva kan jeg eventuelt gjøre da hvis det blir trøbbel på EU? Kan politiet stoppe meg og ta sjekk på eksos-lyden?
 6. Hei igjen, Da ble det denne her https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=180584624 (den du sendte linken på) og sa at var bedre osv. Eksosen er bytta til og med fra katalysator, vil dette skape trøbbel for meg på EU? Eieren sa at eieren før han fikk bilen gjennom sånn som den er nå, så jeg velger å stole på han
 7. Hei, Nei, han ville ha 145k eller 140k uten oppgraderingene. Så det er ikke jeg som har kjøpt bilen Tusentakk for at du tok deg tid til å svare på spørsmålene mine og ga meg tips og råd, setter stor pris på det!
 8. Hei igjen, Nå har bilen vært gjennom EU-kontroll og 1 feil har dukket opp og det er bare feil innstilling på tåkelys. Selgeren sier at den har vært gjennom EU-kontrollen med senkesettet og eksosen, kan dette stemme da senkesettet f.eks ikke er godkjent på vognkortet? Fordi han sa at ingenting som har blitt gjort med bilen er godkjent. Og her om dagen sa han til meg at han hadde fått bud på 150k og da sa jeg bare at han måtte selge bilen hvis han var fornøyd med det fordi jeg ikke kunne tilby noe mer. Men nå sier han plutselig at jeg kan få den for 145k, og da vet jeg egentlig at han er ute etter å få mest mulig penger av meg ved eventuelt kjøp. Hva tenker du/dere er maks pris for denne bilen?
 9. Bilen har blitt chippet med "REVO stage 1 med luftfilterløsning", kan dette føre til problemer over tid på f.eks motor/girkasse? Det er "Milltek non res race eksos. (Ikke downpipe)" på bilen, vil dette skape trøbbel på en EU-kontroll?. Han skal ta med bilen på EU-kontroll nå til mandag sa han
 10. Hei, Tusentakk for raskt svar. Har du mulighet til å ta en liten telefonsamtale med meg angående bilen hvis du har god peiling? Det er veldig mange spørsmål jeg har, da jeg ikke har såå mye peiling på biler. Eller skal jeg ramse opp spørsmålene her bare?
 11. Hei, Jeg er ganske interessert i en Fiesta ST som er til salgs for 150 000kr, kan de som har peiling sjekke annonsen og gi meg tips og info om bilen er verdt den prisen, eventuelt dele deres tanker med meg. Tusentakk på forhånd https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=178969728
×
×
 • Create New...