Jump to content

Kjellcorp

Gjest
  • Posts

    1114
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kjellcorp

  1. er som det har blitt skrevet, er ikke "bare" å sette den inn.  jeg kjøpte 08 mondeo med navi i spilleren, kjekt og ha, stilrent osv. men tok den ut ettersom det ikke er dab. 
    men får sånne spillere /m navi i dab også. koster noe mer, men penere(facelift utgaven tror jeg?) vet ikke om det må programmeres noe mtp at man kanskje må aktivere noe der ettersom det er klimastyring osv "i skjermen". 
    men dette vet sikkert noen andre. 

  2. gjorde det på min, begge sider. 
    varmet opp så lenge med biltema brenneren. panket og slo. varmet litt til og dro på med lat manns armen. kom sakte med sikkert i starten til den var skrudd ut litt. ; ) 

  3. husker jeg rikktig så er det bare å skru ut 8 bolter og løsne to stk. men dette er faktisk ikke så vansklig som det kan høres ut for når folk nevner bakstilling. :P har du gjort engang så blir det så lett som å bytte olje på bilen. hehe 
    bremse væsken ville jeg ha byttet. gjør det vær gang jeg har vært ute med noe som har med bremser å gjøre. mest pga at jeg har innvistert i denne:
     

    http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Verktoy-og-verkstedutstyr/Bremser/Bremselufter-trykkluftdrevet-191577/

    Annbefals på det sterkeste, alt blir så mye lettere ;P

  4. var mindre pen den r32 ja. også alle de bmw'ne med bbs felga. :blink: alle har det jo for tiden så kan ikke skjønne at det er så "kult" lenger. hehe

  5. en skikkelig vask og polering så tror jeg denne kunne fått tilbake glansen. prisen er så som så, kommer helt ann på hvem som ser på den. om det er en entusiast eller en som bare ser på den som en vanlig sierra. er som xr4ti sier at det begynner å bli et samle objekt, ikke så ofte man ser noe slikt lenger. ikke her i oppland distriktet.

  6. la bremserøret på primeraen min for en stund siden der det lå orginalt, litt trangt var det. satte det tilbake i klipsene som var der, men det viste seg at de hadde falt av pga knekt klipps. så det ble 2'r feil. men da sa han fra verksted at jeg kunne likså greit lagt de ett annet sted der det var bedre plass. men måtte ikke glemme å feste de hvis man la det et annet sted.

     

    dette var bremse rør som gikk hele veie fra motoren til bak bremsene, jeg lånte et biltema verktøy som lager kon og skjøtet isammen det som var gåent. ble bra til slutt, og er gjort under 2 timer( da har jeg tatt med en lang kaffe pause også)

×
×
  • Create New...