Jump to content

sjurfn

Gjest
  • Posts

    811
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sjurfn

  1. BBS RS felger på vingebil er aldri feil :wub:

    Er det forresten originale eller kopi felger?

    Nei passer bra dei :D sto kopi felger på bilen når jeg kjøpte den, å fant ut den kledde de bra.. MEN litt for gale med kopi felger.. :P så desse er nok orginale BBS RS ja :) felgene er ca 17x9,5/8,5, med 245 bak å 215 dekk fremme

    • Like 1
  2. Når dagen var omtrent slutt så fekk ej uro i kroppen å etter å ha kleiet meg i hodet litt å gitt opp et par ganger så googla ej litt... endt resultat ble at jeg fikk kobla vekk den helsikes MSD boksen å fikk brukt kun gruppe A coilen :)

     

    Gikk nesten som en kule med en gang! Måte av å på med plugledninger så gikk den på alle 4 sylindere også :D

     

    Fikk tatt igjen den tapte dagen på prøveskilt... :P

    • Like 4
  3. På min har den sått helt fremme på innsiden av ramme vangen på eksos siden. Så godt mulig den har vert utsatt for vann også..

    spylte forresten bilen litt før den tok helt kveld.. :P

    I utgangspunktet nei.

     

    En CDI boks har vanligvis 3 par med ledninger.

    1. Det förste paret går til pluss og minus på batteriet.

    2. Det andre paret går til pluss og minus på coilen.

    3. Det tredje paret får pluss og minus fra de to ledningene som originalt går inn på originalcoilen.

     

    Jeg har sjelden sett noe annet enn feilmontering av disse boksene som er helt avhengig av god kjöling. Folk monterer dem när turbo, inne i bilen og inne i hanskerommet.

    De bör monteres i området fremfor radiatoren med ledningene hengende nedover, men ikke slik at regnvann spyler rett inn på den.

    Okej.

    Så den normale coilen eller hva det er.. som står på bilen skal kun ha en til minus? Altså ledning direkte til stål for eks..?

    Og en pluss ifra tenning da eller?

  4. MSD som merke er etterhvert velkjent for "sådär" pålitelighet og holdbarhet. AFR målere viser mager blanding når motoren fusker pga tenningsanlegget. Jeg hadde tatt en test med 0,3 mm pluggåpning og uten MSD boksen.

    Ja det kan forklare hvorfor bilen ikke ville starte nå plutselig etter å ha kubbet et par ganger.. :o kom litt røyk ut av MSD boksen når ej åpna pansere nå... :P hmmm....

  5. Har en 2wd motor med msd tennings forsterker, chip, litt større turbo, å annen bensintrykka regulator.

     

    Etter ca 30-60sek etter pådrag så ser det ut som bilen kutter bensin, vertfall ut ifra det ej kan se på AFR måler i bilen.. napper å rykker litt åso etter noen minutter så slutter det igjen.. :P

     

    Noen som har noen tips til hva som kan gjøre dette? Chip?dyser? Map sensor?

     

    Takker for eventuelle tips:)

     

    Sjedde noe lignende tidligere å da bytta ej plugger kun, åso ble den grei en stund.. etter slik ej husker det..

  6. har selv aritec 60mm radiator og 70mm intercooler på ohc turbo sierran min+ kjøleviftene å er meget fornøyd.kjøler faktisk såpass mye at selv etter hardkjør på bane å så letta på lokket på ekspansjons tanken var d såvidt d var antydning til trykk.

    iforhold til pris osv er airtec det beste alternativet :)

    dem har å fått gode flow resultater.

     

    Ja såg den var endel billigere å tykkere.. so tenkte kansje det var en god løsning :) men er også litt nysjerrig på denne pro alloy sin da:)

    Jeg har modifisert en helt ny radiator fra en Chevy for å få størst mulig radiator. Viftene brukte jeg fra EVO10. Ser ut til å funke bra i kombinasjon med Davies Craig elektrisk vannpumpe

    Sopass ja :D nei må bli en som er orginal i pass form tenkte jeg :) skal på gatebil også så vil ikkje begynde me slike prosjekt :P hehe

    • Like 1
  7. Hei, lurte litt på om noen her har noe erfaring med pro alloy sin 50mm alu radiator kontra 60mm ifra Airtec? :)

     

    Event noen andre som er bedre? Er på jakt etter den beste radiatoren med mest kjøle egenskap igrunn.. har den tykke pro alloy intercooleren nå også, så tenkte kansje samme merket av intercooler.. men om den andre som er mye billigere å tykkere er bedre så kan den vurderes.. :)

×
×
  • Create New...