Jump to content

Ford focus eco 2010 engine malfunction


Bert

Recommended Posts

Hei. Jeg har nylig skiftet batteri og dynamo på min ford focus eco 2010! Startet med at batteriet var utladet, trodde kulden hadde tatt det pga at det originale batteriet satt i. Kjøpte nytt batteri og bilen gikk som ei klokke. Helt til jeg fant ut at batteriet var dødt, fori dynamoen ikke ladet det. Skitet også denne, var et sant helvete å komme til dynamoen, så en del slanger og ledninger ble koblet fra, fikk skiftet dynamoen og bilen fungerte bra, men i dag startet lampen: Engine malfunction å lyse, og bilen drar veldig dårlig, null power, synes bremsene virket hardere også. Noen som har noen formening om hva det kan være? Eller er feilsøking på ford neste steg?

 

Mvh En furstrert ford focus eier.

Link to comment
Share on other sites

Har du hatt av noen vakum slanger? Beste er å få lest av feilkoder

 

Det kan godt hende ja, har tatt av slanger som var festet med klemme, fordi jeg ikke kom til dynamoen, men de er jo festet slik de satt, umulig å si om det er dem eller ikke, men før jeg skiftet batteri og dynamo funket motoren helt utmerket, men nå går den i nødmodus akkurat som om bilen synger på siste verset. Må være noe elektronikk som overstyrer.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Les av feilkoder..

<!--sizeo:2--><span style="font-size:10pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->1973 Escort RS2000 Replica<!--sizec--></span><!--/sizec-->

2008 Focus 2,0 TDCI Sport

1969 Tempo Corvette 290 De Luxe

1970 125 Tempo Fighter 230

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...