Jump to content

SEMA 2020 avlyst.


and

Recommended Posts

Var bare noen uker siden SEMA 3-6 november skulle gjennomføres med maske og visir.
Plan er en ting, men folk fra hele verden som skal tråkke hverandre på tær mens de skal nærmest mulig for å granske nye produkter er en oppskrift på alt som kan gå galt.

Det ble å følge etter CES som har avlyst januar 2021!
CES hvor bilprodusentene fronter seg som mobilitetselskaper blir ikke noe savn, men en høst uten SEMA det vil merkes. Levde jo i håpet selv om man innerst inne visste hva som ville skje.

Hvor mange gleder seg til Oslo Motor Show? Kanskje har du allerede kjøpt billett? Alt blir normalt bare det blir 1 september ser og høres det ut som for mange. Tror ikke jeg tråkker rundt der i år. Er spent på pressekonferansen kl 14.00 i dag med Helse og omsorgsministeren.

Link to comment
Share on other sites

Ble som jeg trodde, men det kommer også flere nye tiltak som jeg ikke ventet.
Nå skal ikke jeg utenlands med det første så det er greit nok, men kollektivtransport, forskyving på arbeidstid eller hjemmekontor for de som har muligheter, og mulig bruk av munnbind er noe som kan endre på hverdagen etter 14 august.

Det blir heller ingen endring eller frislipp på arrangementer etter 1 september.
Det blir fortsatt en grense på 200 stykker som skal listeføres på kontaktinformasjon.

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/bremser-videre-gjenapning/id2724235/

Link to comment
Share on other sites

Skal bare noen få til så gjelder det for alle.
Indre Østfold har hygget seg i festlige lag så nå er det smittesporing på gang, og da er det slutt på sammenkomster ut august.
https://www.io.kommune.no/aktuelt/viktig-informasjon-om-koronavirus.

Det gjelder NM i asfaltracing 14-16 august på Rudskogen også som nå er avlyst. https://bilsport.no/asfalt-classic-utsettes-avlyses/

Tirsdagens stoppested for AMCAR og LMK i Fredrikstad er av samme grunn avlyst pga Koronautbrudd som ikke er under kontroll. http://www.amcarfredrikstad.com

 

Link to comment
Share on other sites

Onsdagsplanen var å legge igjen refleksbuksen, og gre håret for å tilbringe litt kvalitetstid i dannet selskap på vestsiden av Oslo.
Men hvem skulle tro at vestkanten og Østfold hadde noe tilfelles? Å feste som Korona ikke var en bekymring 😛 Det blir pølsekiosken på Oslo øst denne kvelden også.
Lett å skjønne at ingen i AMCAR, LMK eller Porsche Club Norge vil stå ansvarlig for et arrangement når koronan er løs i nabolaget.

Porsche Club Norge  gjør ikke ting halvveis. Her var det planlagt boklansering i forbindelse med klubbens 40 år jubileum på selveste Hennie Onstad. Sånt noe hakke vi. Muligheter til.

Avlyst onsdagstreff 12 august.

Link to comment
Share on other sites

Da ble det i kveld bestemt å avlyse Hønefoss på torsdag grunnet Korona. Neste er Lillestrøm som er mye nærmere Oslo så jeg blir overrasket om den gjennomføres på fredag. http://www.amcarlillestrom.no
Oslo har nå så mange nye Koronatilfeller at det ville blitt reiseforbud om det var utenfor norges grenser. Blir nok sikkert lansert munnbindtiltak på fredagens pressekonferanse også. Skiten er ekte som de sier på engelsk.

Turneen til AMCAR og LMK er visst ikke noe jeg skal få ta del i om jeg ikke skal reise langt, men det er nok ganske så bortkastet all den tid det kun er en grense på 200 stykk deltakere. Dere andre som ikke bor rundt Oslo/Koronafjorden får møte opp der det stoppes opp. For tiltaket er flott. Bare så synd pandemien gjør det så vanskelig.

Liste over stoppesteder: https://amcar.no/aktuelt/cars+coffee+norge+rundt.

Link to comment
Share on other sites

Det hjelper ikke at august endelig kommer med finværet når det ene etter det andre avlyses. Synd for de klubbene som kun hadde Oslo Motor Show på den reviderte treffplanen i år. http://www.oslomotorshow.no/oslo-motor-show-2020-er-dessverre-avlyst/

Har fortsatt ikke normalisert seg rundt Koronafjorden så da fikk BMWCCN kjenne på alvoret. Hvem har lyst til å stå ansvarlig for treff hvor deltakere kommer fra hele landet til Vålerbanen når det daglig registreres nye smittetilfeller i Oslo og Østfold? BMWCCN Vålertreffet 29-30 august er nå avlyst.

Link to comment
Share on other sites

Da er resten av AMCARs og LMKs landsdekkende Cars and Coffee-turne avlyst.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...