Jump to content

Forden

Gjest
  • Posts

    185
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Forden

  1. Solgte min til en fra Molde for tre uker siden...

    Så annonsen... men så den for sent dessverre for meg :/

    Men nå er jeg ute etter en hvilken som helst sierra bortsett fra stasjonsvogn og 5 dørsen... kan også være bakhjulstrekk siden jeg nå har det til vanlig :)

  2. Jeg har kjøpt inn noen vindushviskere fra Biltema til 36 kr stykk :)

    Så kan ikke klage på at det er dyrt å skifte 2-3 ganger i året da.

     

    Jeg liker og bytte de på våren og kanskje på høsten :) alt etter hvor slitte de blir ( hater da dét blir en stripe over vinduet )

  3. Du skulle jo kjøpt Svartsierra sin "looklike" cosworth dohc 4x4, gikk for 10lapper eller noe... havarert girkasse, men der hadde du fått deg en grei bil ;)

     

    Synd den er solgt...

     

    Det var 5 -7 timers kjøre tur dit, og siden den ikke var kjørbar kunne jeg ikke kjøpe den..

    Men jeg snakka med han :)

    Hadde den vært kjørbar hadde jeg nok kjøpt den :)

  4. En bra cosworth 4x4 koster i innkjøp godt over 100tusen.

    En bra dohc 4x4 koster noe rundt 30 kanskje. En viss forskjeld.. Ei stygg rusten dynge koster gjerne 12-15 lapper eller mer. Lenge siden det har ligget noen bra for salg nå, men de gikk for mellom 35 og 40 for to-tre år siden om de var noe å ha.

    En cosworth er dyr å eie, og gjerne dyr og kjøre. Både fordi det er så mye en bare mååå ha til de bilene, også er det faktisk en del ting en MÅ ha også...

    Dohc 4x4'n er gjerne litt billigere på alle pungter.

     

    Jeg vet om en bra dohc 4x4. Den er helt lik min bortsett fra at det er en 93 modell. Det er ei godt voksen dame i 70 årene som eier den, og har eid siden ny. Den har gått 110tusen km. Jeg har sett på den, og av det jeg kom til og fikk sett uten løftebukk så er den 100% rustfri, bulkfri, og ripefri. At den er like strøken som den hvite sierra'n min er ikke å ta i. Den SKAL jeg ha! Har mast på dette kvinnfolket i to år straks, men hu nekter å selge den :(

     

    Da er hun nok fornøyd med den :) du kan jo gi henne et bud hun ikke kan si nei til :)

    Er ingen sierra 4x4 som er i 2wd klassen som er i bra stand nei..

    Lest prosjekt sierraen din (sølv sedanen) og jeg sikla på den også, selv om den ikke er tilsalgs :) men skal ikke ha turbo med mindre det står i vognkortet jeg.

    Er litt i tvil om jeg skal spare til impreza gt eller bare kjøpe en sierra igjen etterhvert (4x4) for jeg er uten bil for øyeblikket :)

  5. Jeg har Sedan 4x4 for salg, riktignok Mondeo da :P

     

    Men fra spøk til alvor, er vel vanskelig å skaffe seg en BRA Sierra for tiden, merkelig nok. Å verre er det om man skal ha noe spesielt, som 4x4 og 3dr. Men lykke til ;)

     

    Så på mondeon også, men er for langt unna :)

    Finner jeg ingen bra sedan 4wd sparer jeg pengene :)

  6. Når bimetallfjøra er helt kald vrir du choken til spjeldet er helt lukket. Pass på å ta opp slakken slik at fjøra begynner å åpne spjeldet så fort det begynner å bli varmt.

     

    Hvis den er helt lukket så starter ikke bilen, hvis det er en liten åpning får jeg start på den men går ikke rent og går hvertfall ikke på tomgang da heller :/

  7. Den får strøm da bilen står å går, men jeg finner ikke ut hvordan huset skal stå. trenger bare at den går på tomgang da den blir varm :)

    Da choken er helt åpent så går den ikke på tomgang da heller siden den får for mye luft virker det som.

  8. Funnet ut at choken tuller for tiden, jeg tokk av bimetalhuset eller hva det het og satte det på igjen, da jeg vridde på den fikk jeg den til å gå på tomgang da den var kald, men ikke da den var varm.

     

    Kan noen ta bilde av hvordan det huset skal sitte? for bilen blir jo ubrukelig til by kjøring da den ikke går på tomgang..

    Må fikse dette før jeg kan legge den ut til salgs

×
×
  • Create New...