Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Ser du at lyktene justerer seg når du slår på nærlys?
 3. Første tanke er partikkelfilter, men da skulle du fått opp feilkode. Har du fått lest av feilkode hos Ford eller med f.eks. ForScan? En statisk regenerering av partikkelfilteret kan kanskje hjelpe.
 4. grcossie

  Hovedservice

  Ja olje og filter på kassa hver 60tusen km eller 3år, det som kommer først
 5. Kjellemann

  Hovedservice

  Mulig at jeg stilte spørsmålet på en litt uklar måte, men det jeg mente var A service: det er vel slik at olje på automatgirkasse skal byttes, samt andre ting som ikke utføres på en årsservice!
 6. Knall-fin bil. Hyggelig å se en sedan i ny og ne, er for det meste STV å se.
 7. Ser at den fortsatt er til salgs til samme pris. Mon tro om den blir solgt?
 8. Afr

  Quick Jack

  Greit! siden du er sjef her så handler jeg meg en sånn om noen uker.. Oppdatering følger!
 9. Yesterday
 10. and

  Quick Jack

  Ja jeg skulle ønske jeg hadde en slik for mange år siden da jeg først så den. Den gikk opp en tusenlapp nylig da Biltema økte prisene på det meste i august så det er kanskje lov å bli litt sinna?
 11. and

  Quick Jack

  Har ikke prøvd en slik, men hadde ikke nølt med å kjøpe en om jeg ikke hadde bukk. Ved 1:00min ser du en Focus Mk1 bli løftet. Tro meg på at jeg aldri mer skal bruke jekk og støttebukker på en nymoderne 20 år! gammel Focus. Been There. Done That. Never Again.
 12. Er på leit etter 4.1 diff til min cosworth, noken som kan ha en slik på lur og vil selge den ?
 13. Afr

  Quick Jack

  Jeg er litt lei av jekker og støttebukker... noen som har prøvd denne? https://www.biltema.no/bil---mc/verkstedsutstyr/lofteutstyr/jekker/quick-jack-2000042204 Er det så en blir litt sinna at en ikke kjøpte det før?
 14. Endret utseende litt, nye felger og baklykter.
 15. grcossie

  Hovedservice

  Hver 3 service, er hovedservice dvs hver 30tusen km. Din service på 90tusen km, skulle vært hoved service, neste er på 120tusen
 16. Kjellemann

  Hovedservice

  Min Kuga har nå passert 106500 km. regreim er skiftet, men når skal hovedservice utføres
 17. Dette er som regel batteri relatert. Det sitter 2 batterier under sete. Et start batteri og ett komfort batteri. Når komfort batteriet er for svakt starter ikke kupevifta. Kan fjerne skillerele på batteriene og bygge om. Da har du to batterier til allt og mye mindre problemer relatert til strøm. Tar ca 30min inkl koding med data. Delen koster vel en hundrelapp eller to.
 18. Mhm, sant det og helt enig med deg xr4ti! Tiden går så altfor fort og det skulle vært flere timer i døgnet!
 19. Mye fint der. Rart å se og konstatere at mange av disse bilene som en har oppfattet som "nye og moderne" nå faktisk begynner å bli til års komne, fks Subaruene og EVOene som er med i filmen er jo rundt 20år. Synes ikke det er lenge siden Petter vant WRC heller jeg! Tiden flyr 🤔
 20. Last week
 21. Mye snadder her ja Selv om Ford ligger mitt hjerte nærmest og alltid vil, hadde jeg ikke sagt nei mange av disse godbitene fra den tiden når wow faktoren var der!
 22. https://www.youtube.com/watch?v=v6bi6F7ZRIk Så jo ut som en trivelig tur i trivelig terreng med trivelige biler! trivsel med andre ord!
 23. Hahaha, sant det! Men det er nok noe vi bare må venne oss siden Suv er på moten for tiden... Liten som stor 😜 Kanskje man er heldig at trenden snur seg engang at man får oppleve wow faktoren igjen!
 24. Ikke lett å gi råd men litt av min erfaring. Hvor langt har doningen kjørt da? Tenker litt på at EGR begynner å tette seg litt til. Lenge siden den er byttet/renset? Hadde slik juksing på min og da var det lmm og det ga heller ikke feilkode men ble ble borte etter bytting av lmm. Men jeg har svenskeutgaven 🤫 så mulig ikke lmm er lik. Slitte dyser kan og gi slik juksing har jeg erfart. Jeg ville begynt med å rense lmm, se an og om det ikke hjelper, måle baklekkasjen på dysene for å se om en eller flere dyser avviker, og så videre sjekket EGR om dysene er i orden. DPF er i orden, dvs ikke begynt å tette seg og slangene ikke brent (lekkasje)? Når du ikke har noen konkrete feilkoder å gå etter så blir det litt "blind høne finner og korn"
 25. Hei har en Ford transit custom 2013 hvor Dieselvarmer virker normalt men kupevifte starter ikke når bilen står parkert uten tenning/motor igang, den varmer opp kjølevannet og det begynner å blåse varmt med en gang jeg setter på tenning og starter bilen da virker jo vifta normalt, noen med erfaring om hva som kan være feil?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...