Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Complexity

  Høyttaler

  https://itavisen.no/2019/08/22/her-er-grunnen-til-at-tesla-model-3-har-et-av-tidenes-beste-lydanlegg/ Høytalerne er billige dårlige greier ifølge folk som har åpnet å sett, og lyden er kun berget av veldig gode forsterkere. Jeg er dog ikke noe ekspert på dette.. Men jeg vil uansett tro at noen helt kurrante høytalere fra en bilstereosjappe vil spille like godt som de orginale Ford\Volvo har putta i bilen. Var bare det som va poenget mitt.
 4. Yesterday
 5. audun-eg

  Høyttaler

  Ikke for å krangle, men du får jo ikke bra lyd ut av søppelhøytalere uansett kvaliteten på forsterker... Som i de fleste andre sammenhenger, så blir ikke ting bedre enn det svakeste ledd (komponent).
 6. bige

  2020 GT500 i Finansavisen.

  er noen på vei til Tyskland …… https://geigercars.de/us-cars-fahrzeuge/shelby/
 7. Last week
 8. and

  2020 GT500 i Finansavisen.

  Nå er den åpen for lesing. https://finansavisen.no/motor/biltester/2020/01/10/7477249/test-shelby-gt500-er-fords-raskeste-mustang-noensinne Teksten er som den skal/bør/må være i ellandet, men liten snutt for du også av denne GT500 i Race Red som gjør seg bra på bilder fra California.
 9. Omtrent lik på kilo som Quick Jack. Selv prisen er den samme som hos Biltema. 15K. Forskjellen her er at Quick Jack styres på 12V, mens Hamron har stikkontakt. Her bør du dobbeltsjekke før du brenner 15K på Jula. Nettsiden lover løft på 542 mm, men bruksanvisningen sier 470 mm. Og da er dette like høyt som Quick Jack. Surna litt i begynnelsen at Quick Jack var 12V utgaven, og ikke med stikkontakt. Men hvem har ikke liggende noen bilbatteri til overs innen armlengde? Og da kan du også ta den med på banetreff. Det gjør du ikke med en stikkontakt. Jula Hamron løfter. Biltema Quick Jack.
 10. Slet med å laste ned programmet. Prøvde virtuel maskin og windows 95, men til ingen lykke. Uansett så tror jeg problemet kan være løst. Dro av vacuum til Map sensor slik at ecu leste atmosfæretrykk samt stilte opp bensintrykket, da gikk bilen av seg selv. Så konkluderer inntil videre at motoren fikk for lite bensin. Så hjernen er nå sendt til Volden for å legge inn mindre dyser så regner jeg med at alt er i orden.
 11. Trenger nok ikke eldgammal pc. En usb til com port adapter burde holde
 12. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=171136247 Flere som har vært borti slikt nylig? Var innom slike produkter noen år tilbake og det ble bare bøll etterhvert
 13. Aha, ja da datt det på plass for meg. Da husket jeg rett da jo for det har ikke vært så mange røde 4x4 Sierra sedaner her opp i mellom åra. Fint at du tar vare på bilen. At bilen har vært polert før har du rett i
 14. hei noen som har en søknad de har fått godkjent ang ombygging til ford 302 v8 i ford granada 2.3 som kunne ha sendt meg en kopi? Adrian-breivik@outlook.com på forhånd takk.
 15. La akkurat merke til at det ligger en poleringsmaskin på bildet i tråden jeg linket til, den er kanskje hyppig polert og lakken er sikkert relativt tynn. Så tror jeg skal høre med en kompis som har verksted om han har lakkdybdemåler 😁
 16. Ja det har den faktisk, var å gravde litt i arkivet og fant denne tråden etter min bror! Brukernavnet er relativt likt min brors. Det er enkelt og greit etternavnet i familien, så siden Andorsen var opptatt ble det TAndorsen på meg.
 17. Helt greit å stille klokka tilbake sånn ca 30 år, og stikke innom Paul på søndagsbesøk i dag.
 18. Demonter hovedlykt høyre foran, og sjekk kontakt til el servopumpe nede i innerskjermen. Har en tendens til å irre i kontaktene.
 19. Complexity

  Høyttaler

  Må inrømme at jeg ikke har så mye erfaring med Mk4 sitt anlegg og hva de ble levert med. Så usikker på om jeg noensinne har hørt premium anlegget i den. Er helt OK det jeg har hørt iallefall. Min Mk3 hadde "premium" anlegget som ble levert til den iallefall og det var ikke mye imponerende, men det og det ble helt kurrant etter bytte av spiller. Men man får vel noe pioneer eller andre billige høytalere som duger like bra skulle man tro? Har ikke inntrykk av at produsentene bruker så mye penger på selve elementene. Min Tesla model 3 har helt fantastisk lyd, selv om høytalerne er søppel. Dette kun fordi Bang og olufsen forsterkerne som brukes er av knall kvalitet.
 20. Utvendig oppussing begynner på mandag 30 mars, og skal holde på til 1 juli. http://tyrigrava.no/?p=350 At grillen blir forsinket i år er kanskje like greit? Å stå i matkø eller en kø utenom bilkø er noe jeg har trappet ned på de siste to ukene, og har ikke tenkt å endre på det med det første.
 21. Flyttet tråden din dit den hører hjemme, og det er lov å skrive litt når du først poster her. Følg gjerne opp med årstallet som en start.
 22. Hallo! Får opp info i display om «Teknisk feil servostyring» Noen som har hatt det problemet og kan hjelpe meg? På forhånd takk
 23. Nydelig Sierra og fin farge kombinasjon med mørke gråe felger Ja, det varierer fra person til person, men enkelte her har en helt sinnsyk finish på bilene sine fra under til over. Men all kudos til dem som klarer det! Don't get me wrong
 24. audun-eg

  Høyttaler

  Ikke enig. Premium-anlegget i MK 4 Mondeo er faktisk bra, og det inkluderer høytalerne.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...