Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Se der ja, ja da må det være den!! Takk for tips, må få åpna alt og kikka!!!! Hvis det er den burde dette være reklamasjon til Ford???fortsatt 10000 km til regreim skifte!!! Servicer er fulgt
 3. Deler av veivakselsensor? Er jo ikke noe annet av plast nedi der! Om så er så kan jo det kanskje forklare hvorfor den tverrstoppet 🤔
 4. hei Ikke fått av dem grønne pluggene enda , sitter noe ***** og er redd jeg knekker dem. Men tenkte og ta av reg dekselet for og se om reima så fin ut, ikke ryki men litt sprekkete... men fant noe svart plast som tydelighvis har fulgt med reima rundt Liten svart plastbit som lå på toppen av reima inni dekselet, klarte ikke og få tak på den, for trangt. så hele dekselet må av. Hva er det som har knekt av her??? og da evt fått reima til og gleppe 1 hakk eller noe!!!! noen tips Ikke fått av hele dekselet enda pga må under og bilen står ute på snøen!!!!
 5. Da er dato for årets SS6 klare. Det er stort trøkk om dager på Gardermoen så i år blir det bare to dager på oss. 5 juni i pinsehelgen, og 23 oktober. Mulig du allerede har fullt opp med avtaler i pinsen, men 23 oktober er det ikke mye annet som skjer.
 6. Søndag 23 oktober 2022. Mer info kommer med tiden.
 7. Last week
 8. Hei, I det siste dagene har det blitt veldig vanskelig å starte bilen. Trykker jeg på startknappen så bilen hoster helt ***** mange ganger men starter til slutt og det kommer 'motorn på tryck stopp' alarm. Slår jeg av bilen og neste gang like etterpå så starter bilen helt fint og ingen alarm. Har noen vært borti noen sånt og vet eventuelt om hva det er? Takk
 9. and

  Tokyo Auto Salon 2022.

  S13 var for voldsomt for nordmenn i 1989. Den så jeg kun i bilblader som reklame og prøvekjøring. Kan ikke huske at Nissanforhandlere i Oslo hadde en utstilt engang, og jeg var innom de ofte på den tiden. Hjerterytmen gjør ingen hopp av å se stripsa driftevrak, men snakker vi orginale eller gatebygg uten alt for mye plastikk eller gjennomført slik som denne så ja da kikker jeg to ganger.
 10. Tokyo Auto Salon 2022 skjedde forrige helg så nå begynner det å komme litt video av bra kvalitet.
 11. Her var det ingen forklaring å få på forumoppførselen hverken i tråden eller på PM så deler ut en advarsel for trippelposting og feilposting. Synd det må gå så langt, men alternativet er at forumet ender opp som face. Tråden blir slettet med tiden.
 12. Søndag 5 juni 2022. Dette er i pinsehelgen så de fleste av dere skal ikke på jobb dagen etter. Kommer mer info med tiden, men ja vi skal også kjøre på nye feltet med asfalt lagt med strykejern akkurat som i fjor.
 13. Lurer på hvordan det regnestykket bom vs ekstra drivstoffavgift ville sett ut? Er på en måte glad for at bompasseringen bare synes på avtalegiroen. Dere får kjempe for å beholde strømnettet slik det er. Her i Oslo renner de store sedlene ut på både fremdrift og oppvarming i samme tempo som strømmen renner ut av landet. Selv elbilfolket begynner å klage på ladekostnaden hjemme, og det er bare 10 minus på det værste vi har opplevd hittil i vinter.
 14. Jeg har sett noen få ganger på en stasjon at diesel ikke blir med opp når topprisen settes, men det varer ikke mange timer før den til sist blir justert opp. Ellers så kan jeg fortelle at rekorden fra mandag varte ikke lenge. Allerede to dager senere onsdag 19.01.22 så var det 19,58kr diesel, og 20,15kr bensin på den samme stasjonen. Nå fredag kveld så sank den til 17,00 og 18,00kr. Tør jeg vente ut lørdagen eller søndagen i håp om å se en lav 16kr for diesel? 😄 Jada det er nye tider nå. Bensinprisen har bikket over 20kr i Sverige også så det er ingenting å spare for de som vil på Harry
 15. Tromsø har ekstra avgift på drivstoff istedefor bomstasjoner (enn så lenge) Høvelig for oss som har gått over til Elbil, men surt for resten.
 16. Siden jeg svarte i TSW Reprotråden så måtte jeg sjekke opp denne tråden om Borbet B. Nå er denne nyheten nøyaktig 2 år gammel, men her har de visst tatt til vettet? 4x108 og 5x108 er nå oppført! 17x7" finnes med 4x108 ET38 i konfiguratoren! Passer rett på Fiesta ST, og gammel 4 bolt Ford. Kanskje best å få det bekreftet eller er det mulig at det bare er teksten som mangler under 4x108? https://www.borbet.de/felgen/borbet-b-silver-rim-polished-4-loch Moderne 5x108 er å få som 18x8" ET40. https://www.borbet.de/felgen/borbet-b-silver-rim-polished 5x112 fra 17x7" opp til 20x8,5"
 17. Spennede! Var det en forside fra Fast Ford eller Max Power på 90tallet uten at hovedbilen stod på TSWfelger? Wheel Pros som eier TSW er felgsponsoren til Ken Block så vil de lage opp gamle TSW felgdesign så gjør de det om de vil. Nettsiden er laget for Nord-Amerika så det mangler noen felgdesign, men de fleste er her. https://www.tsw.com/productline_classic.php Dette er noe som flere felgprodusenter kunne tatt lærdom av. En egen side med gamle og utgåtte design. At de hadde en felg som het Oslo var ukjent for meg. Hvordan landet de på det navnet? Nå er det bare å håpe at de
 18. Helt åpenbart at det her ikke er et motorrom som har blitt lakkert opp igjen, og ihvertfall ikke de siste 10 åra.
 19. Du får holde oss oppdatert @minicossie hva som skjer videre
 20. Bilde av bilen fra 1999, men da med slake vinkler på bakplata. I 2009 var det bilder av den sølv i en prosjekttråd her inne (fortsatt med slake vinkler), og i 2011 var den flint grå og til salgs. Stod ingenting om at den var nylakkert. Stusser også over at motorrom er originalfargen til en flint grå bil, men uten klarlakk som det ble levert originalt fra fabrikk. Har bedt ny eier om å ta en veldig grundig sjekk, for her er det ikke mye som stemmer.
 21. Skal ikke se bort ifra at jeg hadde lagt inn en bestilling på Hockenheim R og gjerne ett sett med EVO felger For vi alle vet at det er aldri feil med TSW felger, spesielt Hockenheim R Montro hvor mye felgene vil eventuelt koste hvis de blir satt i produksjon....
 22. Ser ut som det vil bli reprodusert gamle TSW hjul hvis interessen er der. Jeg er ihvertfall først i køa for et sett med Hockenheim R[emoji28] Helt sikkert flere inne her som også hadde vært interessert i et sett.
 23. Ch nr, skal bare være innslått en plass, vin plata betyr ikke så mye egentlig. Har sett div juksing, både jalla og nesten umulig å oppdage, allt er mulig visst man går inn for det. Håper for kjøpers skyld her, at denne er ok
 24. Ser nå at jeg var noe uklar, men tenkte helt generelt, ikke denne bilen spesifikt Virker jo ganske "greit" å jukse med dissa bilene hvis det bare er nr i gulv + skilt under panser. Synd da det tydeligvis er lett å bli lurt hvis man ikke er en kjenner av dissa bilene.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...