Jump to content

Lars-Erik

Gjest
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lars-Erik

  1. Helt klart veldig typisk. Sånn er det når man bestiller tidlig sommer og får den i november. Oh well. Så langt veldig fornøyd, finner stadig vekk nye ting.

     

    En sak jeg tenkte var mer for moro skyld som jeg faktsk har fått mye nytte av er skiltgjenkjenningen. Enten man leker seg med den adaptive cruisekontrollen, eller fører en samtale med stemmegjenkjenningen, så er det plutselig et 60-sone-skilt man ikke får med seg. Da er det veldig praktisk at Focusen forteller meg det midt i dashen.

  2. Ingen interiørbilder enda, på denne tiden av året er det jo bare i helgene det er lyst nok til å se det, ellers så er man på jobb alle soltimene.

     

    Og nei, ingen dørstoppere. Bittebittelitt irriterende, men det er alltid nye ting som kommer "bare man venter litt til". Hva skjedde med individual etter August? *lettere panikk*

     

    Ser "fothvileplassen" til venstre for pedalene kommer til å bli en sliteplass, snodig de ikke har gjort noe der. Ellers blir neste lastebeskytter på bakre støtfanger, og muuuligens spoileren. Må se hvordan den blir på stasjonsvognene.

     

    Hva mener du med felger Kverna? 15-eikers 17" som er på sommerdekkene synes jeg er greie nok, men finnes kanskje noe mer snasent?

  3. Ja dette har vi venta på så lenge, ja så lenge...

    Focus1.jpg

    Focus2.jpg

    Focus3.jpg

    Elendige telefonbilder, men man tar det man har for hånden når man ikke gidder gå inn å hente kameraet.

     

    Focus 2012 Titanium stasjonsvogn,1.6l TDCi 115hk

    Og mer eller mindre full pupp på utstyrsfronten (minus GPS):

     

    Titanium X-pakke

    Parkeringspakke

    Førerassistpakke

    Individual styling-pakke (skinnseter og interiør)

    Touringpakke

    Sonyanlegg m/DAB

    Alarm

    Xenonlys

    Innfellbart tilhengerfeste

     

    :wub:

  4. Leveringen er lik for alle.. Alt spørs på hva slags motor du skal ha, manuell, automat, utstyr osv.

    Automat bilene er treeege. Jeg har et eksemplar, (ansatt hos oss), Focus Tit stv, aut m 115hk diesel. Ventet nå siden Mai. Får vel bilen ca samtidig som meg.

     

    Skal være lett å bytte ja, eller. Må jo såklart av med dørtrekk osv, og man må ha en overgang ifra org ledningsnett til Pioneer sitt. Fåes kjøpt hos ford også.

     

    Prøvde å unngå alle fellene ved å velge 1.6l og manuell, uten at det hjalp. Men gode nyheter, vi plukker opp vår på mandag! :)

     

    Helgen blir laaaaang...

×
×
  • Create New...