Jump to content

MeysV

Gjest
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MeysV

  1. Hei :) 

    Har kjøpt meg Mondeo Mk3 nå og ønsker å oppgradere den til Titanium X utgave, er det noen som har liste over alt utstyret som kom på den så jeg har noe å jobbe etter? :) 

     

  2. Hei :)

     

    Jeg lurer på om det er noen som bor på øst-landet som kunne ha hjulpet meg litt med bytting av termostaten i mondeoen min :) Jeg er uerfaren og skulle hatt noen som kunne ha hjulpet meg litt :) Hadde satt utrolig stor pris på det :)

     

    Samtidig hadde det vært fint om noen kunne si meg hvor jeg kan åpne radiatoren min så jeg får tømt ut den gamle kjøleveska og få sjekke etter noe jeg tror kan være en lekasje... Min far sier at det skal sitte en skrue UNDER radiatoren som jeg må skru ut men finner ingen. Alt jeg fant var en stjerneskrue på den ene siden nede på radiatoren som jeg tror det kan være :) Motoren er en 2,0 GLX 16v fra 1993 :)

  3. Den planen høres fin ut. Men litt stor. Ser for meg at den kunne funke som ett hovedtreff med f.eks base på Hunderfossen. Der er det vel camping. Da kunne man ha oppmøte på fredagskvelden også kunne man ha bremsing hos volden på formiddagen å cruising på ettermiddagen med felles grilling på camoingplassen på lørdag. Søndag kunne avslutte treffet ned utstilling og autoslalom hvis mulig. Dette tenker jeg som ett nasjonalt treff.

     

    Litt mer regionalt så tenker jeg at Hadeland glassverk ligger omtrent mitt i smørøyet av vår region. Nesten hele regionen ligger innafor en radius på 2.5 times kjøring. Hvorfor ikke få til små ettermiddags/dagstreff her? Man kunne ha fire slike i løpet av en sesong f.eks. Skulle ikke glassverket være interessert så veit jeg om en plass til der det burde være mulig å få til noe sånt. Da tenker jeg enkelt å greit at vi møtes på glassverket og har en "utstilling" der. Her kan vi også benytte sjansen til å promotere klubben ved å ha en banner stående. Her har vi felles skravling å evt grilling hvis det lar seg gjøre. Så kan man avslutte kvelden med en cruising på de lokale veiene. Det er mange små ruter å bygder å besøke her i området så det er nok en fin avslutning på treffet.

     

    I Hønefoss er det bowlinghall å sikkert andre aktiviteter som er mulig å utføre hele året også. Så holder man litt kontakten om vinteren også.

     

    Hvis regionslederen vil kan jeg godt hjelpe til litt med å få i gang noe av dette siden det er i mitt nærområde. Ta kontakt.

     

    Synes dette høres helt topp ut :D Kan vi ikke prøve å få til det?

  4. Da har jeg sitti og tenkt å lest alles forslag :) og kommet opp med en såkalt plan :) Hvis vi tar oppmøte på Hadeland glassverk også kjører vi opp til Gjøvik tar et stopp på cc plassen der :) Kjører videre til Lillehammer, finnet et sted og stoppe så kan vi kjøre opp til gudbrandsdalen og slå leir på en camping der en helg og storkose oss :D Noen som likte tanken? :) Kom gjerne med tilbakekommentarer :)

  5. Hei :)

     

    Jeg har akk fått forden min og fant ut at termostaten er gått, jeg har fått tak i ny men vet ikke helt for jeg finner termostaten, jeg har hørt at det skal være lett å bytte så hadde satt stor pris på om noen kunne fortelle meg hvor jeg finner den :)

     

    Forden jeg har er en Mondeo 93 mod med 136 hester 2.0 v16

×
×
  • Create New...