Jump to content

scorpio

Gjest
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by scorpio

  1. Bare ett spørsmål fra en newbie innen dette, passer granada gearkasse rett på denne motoren?

    Den passer rett på der ja, har selv satt inn sånn motor i en 83 Granada 2,8.

    Men har desverre ikke ledningsnettet til denne motoren :angry2: (i tilfelle spm skulle komme :) )

  2. Motor 2,9I fra Scorpio 1991 mod selges. ca 220000km. Meget god stand

    Pris: kr 4000

    Har også Gearkasse MT75 fra samme bil. Meget god stand

    Pris: kr 2500

    Send PM eller sms/ring 97631517.

    Delene befinner seg i Østfold

  3. Hjullager er litt jobb, men overleverlig, og finnes på mekonomen også ;-) Regner med at det er omtrent likt mellom 4WD og 2WD, og må demontere alt rund, 4 bolter i bakkant, og løs er hele lagersatsen.

     

    Tannstang... hmmm, finn ny på huggeriet, justering har så langt ikke jeg funnet, men kan være så enkelt som indreytre endeledd, som ryker over tid. (om den ikke hakker, eller har typisk dødpunkt som tyder på tidligere smell)

     

    Haakon

     

     

    Hjullager er likt på de, men tannstag er IKKE likt, men sjekk indre endeledd om du har slark, de gikk dukken hos meg og er "vanlig" feil på disse tannstagene :)

  4. Jeg har IKKE pratet med Mike Johnson, men sjekket litt rundt denne motoren for å få litt mer futt i den og Frofix hadde sagt div til meg tidligere ang denne motoren som var meget lovende, da jeg snakket med en bekjent som kunne ta med deler fra statene eller skaffe billig fra England, da var det en annen tone på han om hva som kunne gjøres................ Da var det Emerald tillegg som gjaldt, så laget han en tråd om hvordan? her på forumet. Mine kontakter mener det er mulig å hente 450-500 hk på denne bunndel std, noen som kan bekrefte eller avkrefte det?

  5. Velg selv hvem du vil tro på. Frofix eller Mike Johnson. Kjent ekspert på 24v og sjef for Boost Performance i England.. ;)

     

    Fortsatt til salgs!

    Bilder kommer over nyttårshelga.

    Det gjør jeg uten tvil, men mener ikke å henge ut hverken deg eller Frofix, men nevner ingen her.

    da vet den det gjelder hvem det er, gidder ikke spre dette over forum...............

    Var bare en opplysning ang hva motoren tåler om dette skulle komme videre frem og syntes de som tror på den ene eller andre skal vite hva som blir sagt av "De som kjenner denne motoren" har sjekket litt rundt denne motoren selv og har 2 stk, så ingen probs om jeg tror på feil person... :P

  6. Veiva har en ekstra balanseringsvekt på midten, og diverse annet.

    stemplene er støpte mahle med grafittcoating.

    Rådene er smidde og i stål

    og Frofix mener 24v IKKE har Mahle og tåler max 270hk..............................

    Det er hva han sier til meg..................

  7. eller rett å slett være litt kjeltring å stjæle fra en laguna(pass på å ikke bli tatt da det tar bittelitt tid å ta den av:P)

     

     

    Denne var vel over kanten spør du meg, IKKE gi oppfordring til sånt da, om du spøker med det, kan det oppfattes helt annerledes av andre...................................

  8. Har noen spørsmål om 24v cosworth motor (boa) Hvilket innsug passer på denne? skal passe fra mustang, men er usikker på effektøkning og hvilket innsug som passer her, lurer også på hva som evt kan gjøres med det org, for å få øket effekten, noen andre enkle ting som kan gjøres i samme slengen jeg holder på med å bytte register og har toppene av motor? Tips mottas med stor takk :rolleyes:

×
×
  • Create New...