Jump to content

Odin

Gjest
  • Posts

    1049
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Odin

  1. Som overskrifta sier hva slags lykter er dette på bilde? Er det vanelig sierra mk1 lykter?

     

     

    det er helt vanlige sierra lykter ja. godt kjent som "kort lamper". kom på basic utgaver så vidt jeg har forstått. finner de på hella grill biler og. litt vriene å få tak i idag men ser det kommer til salgs fra tid til annen

  2.  

    litt onboard hos meg. Vil bare legge til en advarsel på ræva kjøring og en diff som IKKE ville være med på morro. Men kjøring er kjøring og video er video. Mulig man finner noen små glimt av sin egen bil i alt kaoset der inne

     

     

    edit: feil tråd gitt. moderator får flytte den dit den burde gå om dem gidder.

    • Like 4
  3. Heisann er på utkikk etter litt trivelige felger i 16-17".

     

    Ting som er av interesse er oz monte carlo,oz superturismo eller andre lignende oz felger.

     

    Escos felger

     

    Eller noen billige compomotive felger

     

     

    Ser etter felger til maks 6000kr

     

    Kan treffes på 91816402

  4. Hehe, han har nok hatt den i 4-5år nå tror jeg. Lite brukt, så tror han begynner å innse selv at det er på tide å selge.

     

    Skal jeg tippe så 120k-150k for bilen hans. Den er bra i karosseriet. Jeg kan ikke huske å ha sett rust på den.

     

    Odin kjøpte ikke du gamle Triggerhappy bilen? Jeg har alltid trodd den var meget bra? Prisen var jo bra husker jeg, den frista meg veldig mye når den lå ute ihvertfall.

    Jo ble trigger sin. Fin bil til prisen men den trenger stell bueskift bak og litt kanaler. Har begynt å ruste i vanger bak og. Så skulle den hatt en runde i en lakk boks.

  5. Trudde 6500kr ikke var så gæli jeg :P må visst ta en tlf i morra skjønner jeg :)

    Det hadde jeg gjort og.. Er hos gjensidige men ikke sverre harbo jeg har. Er forresten nye regler nå etter nyttår og. Så om man har en bil med 70% for eks og 10 andre med 30% så skal alle ha 70% nå. Greit å sjekke det for de fleste her inne tenker jeg

    • Like 1
  6. Lillebroren min har snakka om å selge noen ganger. Jeg vil kalle den et veldig bra objekt. Litt kjærlighet trengs på sikt, men er fullt brukbar. Orginal 2wd -88 Flint grey med ca 300-350hk. Ting som jeg kommer på er at girkassa kunne godt blitt overhalt på sikt og jeg mener den trenger nye bremseskiver foran.

    Bilen står i Vestfold så det er jo kort vei for deg å evt. kikke om han er villig til å selge ;)

     

    Den er vinterlagra nå, han vurderte salg tidligere i år, men ønsket vel å vente til vår/sommer for bedre priser og flere kjøpere. 

     

    Legger ved et lite bilde av den. 

    HVOR var den når jeg skulle ha sierra...

    og her var det mye dyre forsikringer ute å gikk... jeg er 26 bor sentralt (ikke der bilen står da men de regner jo ut etter postkode) og jeg betaler 3700kr på fullkasko.. 88 ikke ombygd cosworth.

×
×
  • Create New...