Jump to content

kimmler

Gjest
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kimmler

  1. det er formotstanden din som er brent. og sikkert kontakten din også. dra på ford å kjøp ny formotstand. den sitter under hanskerommet. fire ledninger i kontakten og sitter i 2 skruer, mener jeg. sitter i en svart luftekanal. er helt normalt dem går i stykker, skjedde på min courier. byttet motstanden og byttet ut den brente kontakten med løse vanlig kabelsko.

     

     

    Takk for svar.. Da går turen stad og bestille dette over helgen :)

  2. Har nett gått til innkjøp av en Ford Courier 1,3bensin racerbil. 1997mod :whistling: rustfri sånn omtrent, og 100000 på telleren. Men er en ting som irriterer meg, det er at klimaanlegget kun fungerer på fult, 1, 2, 3 virker ikkje. Så fungerer bare på nivå ORKAN. :wacko: Er det noe enkelt eg kan gjøre for og fikse dette???? får tinnitus av og få varmen i meg når eg kjører.

  3. Har idag bare kappet til noe papp, prøvd meg litt frem før eg lager den i glassfiber. (så prøv og lat som den er svart dere) :whistling:

     

    Skal ha 3 målere der, oljetrykk, vanntrykk og lambda. Skal være vinklet mot førersetet. Så litt av sylindrene som målerene står i vil stikke frem ca3 cm. så det er aksebtabelt.. ser ikkje så profft ut, men var laga på 5min :P

     

    så lurer på om dette kommer til og se helt rart ut i deres øyne? noen som har noe lignende?

     

    IMG_1997.jpg

  4. Skulle nesten gitt tilbakemelding til de på at det er den mest tungvinte måten å ta ut en Cosworth-topp noen gang! :lol:

    Så jo helt dumt ut :)

     

    Så Kimmler, viss du går inn på Youtube-tråden på media-forumet og ser etter Wheelers Dealers episoden om Sierra Cosworth, så ser du hvordan du absolutt ikke skal gjøre det hehe :P

     

    hehe :) der var den sett, såg tungvint ut.. trur eg gjør det på deres måte ja, eller har gjort. :smartass:

     

    afff, føler meg som en grønnsak her eg sitter,,, skal bestille helicoil. Men finner ikke :whistling: hadde noen gidda og lagt ut en link. ??

  5. Husk når du skal ta av toppen, du gjør det sinnsykt mye lettere for deg selv viss du lar turbo og manifold, og innsug henge fast på toppen til du har tatt den ut, og heller demonterer alt rundt. Mye enklere enn å demontere alt når motor er komplett :)

     

    Lykke til :)

     

     

    takk for tips :) bra eg faktisk bare har demontert alt rundt og latt det du nevner henge igjenn da, Sparte eg meg litt jobb :) hehe

  6. Hadde fult pådrag på 3gir og skulle til og gire om, Men pina steike der smalt det ja. :mellow: Ser at den har kasta ut tennpluggen, Men forstår for d første ikkje korleis den klarte det, For eg gjekk over og kjendte på alle pluggene sistgang eg brukte bilen. Men den vil ikkje bli skrudd fast engang nå. Virker som "hullet" er for stort :blink:

    så imorra blir det og plukke det fra kvarandre og se.

    er sierra 4x4 cosworth. Med 330 opsett btw.

  7. Det at eg kjører med orginal eksos betyr ingenting på grønndyse oppsettet har eg forhørt meg om... Så eg Kommer til og prøve og fjerne kat og se om den lader litt tidligere... Vist ikkje så får eg vel nesten sjekke opp i Chipen min ja :) Men eg må vel ha en fungerende Kat på den dagen eg må vise bilen for og få skilt på??? Eller får man de godkjente uten...? er 91mod.

     

    Vist noen kjapt kan gje meg rør diameter på orginal anlegget så eg får kjøpe meg en rørstubb og prøve, hadde vert sweet :)

  8. Trur eksosen er orginal, foruten Bakerste potta (remus) Liker litt at det ikkje er så masse bråk :) Har sjekket litt etter lekasje, klarer ikkje finne noen utenom en plass, Luftfilter lokket mitt er litt løst og trekker inn luft under filteret :/ Men har kjøpt nytt, så det skal byttes. Får prøve og sette inn et rør istedenfor kat og se om det blir bedre...

×
×
  • Create New...