Jump to content

vingeting

Gjest
  • Posts

    130
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vingeting

  1. Holder på å snekkre sammen en lekebil, og skulle hatt noen tips om innsug. Skal etter planen havne på rundt 550 hk. Jeg har ett stort innsug, men vil ikke bruke det, for da må jeg fjærne bremsekraftforsterkeren. Har også et 4x4 med omsveist hals.. kunne vel sikkert brukt d, men vil gjerne ha et større et med spjeldet forran..

     

    Er det noen som vet om noen ulike alternativer til fornuftige priser? Alle tips mottaes med takk:D

  2. Lurt å høre med selskapet først. Kjenner en som ikke fikk igjen en krone pga at han ikke hadde oppgitt at bilen var ombygd.. mener han brukte et lite selskap... er vell lov å forsikre de som vanlig sierra hos de fleste selskapene, men får ikke igjen stort akkurat...

  3. et middel som heter europax er vel egentli det beste(sikkert det vingeting mente lenger oppe). vi kjøper det av wurth og er beregnet på plateskjøyter der det skal sveises da denne kryper inni sveis etterpå og ikkje som vanli grunning som blir oppbrent ved sveis så det ruster i sveis etterpå. er oppretter så har sett mye "gode løsninger"

     

    Stemmer.. knall stoff.. skal godt gjøres å finne noe som er bedre mellom plater.. ihvertfall til hobbybruk...

  4. Den hørtes fin ut. Men skal grunninga da tørke før det sveises, eller skal grunninga være våt når man sveiser?

    med denne grunninga skal det sveises før den tørker.. innen en time etter påføring, tror jeg.. mener dette er ett mye bedre alternativ enn spray, i å med at det flyter utover etter at du har sveist.

  5. Formulerte meg kanskje litt dårlig i føste post.

     

    Det vil bli en del flater som blir liggende i mot hverandre etter jeg har sveist. Og som jeg da ikke kommer til. Disse burde vel da behandles med noe før jeg sveiser. Men hva? Må jo være noe som tåler sveising.

     

    Det finnes flere typer sveisegrunninger på markedet.. wurth har en som skal være ganske bra.. husker ikke hva den heter i farta. den grunninga pensles på først, så er det bare å kline på braketten å sveise fast.. en slik grunning flyter utover å "forsegler" rundt sveisen..

×
×
  • Create New...