Jump to content

Sierrarune

Gjest
  • Posts

    436
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sierrarune

  1. ååherre jesus, nå har det dukket opp et nytt problem. Nå lyser batteri lampa og parkbremslampa8selv om den ikke er på) og en lampe med slikt ! tegn inni. Dynamoen som lader dårlig? det forsvinner vist jeg har høyt turtall, men kommer tilbake igjen da jeg slipper gassen.

    huff, ALDRI mer gammel volvo!!! :P

  2. Hehe ok, tusen takk får et utfyllende svar! :) får ta meg en titt i morgen :)

     

    off-topic:

    Mæland, sånn helt ut av det blå, ser du bor i balestrand, du har tilfeldigvis ikke noe sierra stående du vil selge vel? :P får er på jakt etter en, men har ikke funnet noe i nærheten enda :P

  3. hmm får prøve og bytte servo olja da :)

    min har vært slik så lenge jeg har hatt den hvertfall, og jeg kjøpte den før det vart kaldt ute, så tviler litt det er at det er kaldt så er grunnen, men kan godt hende det er servo olja . Får prøve og bytte og håpe på det beste. Men vist det ikke gir seg, hva kan det da være? endeledd eller foringer eller noe slikt?

  4. eller hva med 2.9 24v? :P er jo sierragulv og alt dette der du har brukt, så det kunne jo ha passet? :P

     

    forresten, GROM bil! hadde vært artigt og hatt den :D

  5. Gratulerer så mye md sierra!

    Såg hvirkelig bra ut denne :) men som alle andre sier, pass på varmeregisterert, da disse er gjengangere på disse bilene, og ofte årsak til toppakningshavari.

    Skjedde det på min forrige dohc jeg hadde. Og husk også, at vist du skal grisekjøre med bilen, da må du får all del ikke gjøre det før motoren har skikkelig temp :P har dårlig erfaring med og herje med dohc og kald motor hehe.

     

    Men til gjenngjeld, så er dohcen ganske sprek til og ha 120 hk :D har mye bedre bunndrag en IS motorene hvertfall ;) Og som noen her sier, et nytt filter, og større eksos hjelper mye på :) Det kan jeg skrive under på :P

     

    Men du får ha lykke til med bilen, og jeg lover deg; Du kommer til og få FORD SYKEN ganske kjapt! :D finst ikke artigere biler enn sierra! Hvertfall min mening :)

  6. Jeg og en kompis byttet girkasse da han byggde om fra 4x4 til bakhjulstrekk, og da vi skulle sette på girkasse, da kom det et lite hakk i trykkplata. Clytchen fungerte bra før den vart bygd om. Er det dette hakke som kan være grunnen til at clytchen slurer? Slurer kun over 2000 omrd.

×
×
  • Create New...