Jump to content

brenne

Gjest
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by brenne

  1. er det nevnt mulighet for falskluft?

     

     

     

    sjekk ledningene inn på kontakten.

    Finn ut hvor ledningene går, så ohm'er du i hver ende av ledningen.

    sjekk også etter sprekke på isolasjonen lengs ledningen

     

     

    har tømt en boks med startgass rundt om kring under panseret uten å merke noe forskjell, men det er jo fortsatt en mulighet for at det er falskluft en plass.

  2. har prøvd med flere forskjellige mapsensorer, (2 av de tatt rett ut av andre biler som funker helt fint) men jeg har fortsatt samme problemet. skjønner bare mindre å mindre for hver dag som går.. kansje et dumt spørsmål, men kan det være noe så enkelt som at kammene er utslitt?

  3. har i dag prøvd å bytte å rengjøre triggersensoren (igjen) men det hjalp lite. det som derrimot "funka" var å nappe ut slangen fra innsuget til mapsensoren.. da gikk den "som den skulle" (hvis man ser bort ifra svart eksos, å at den går ujevn. den hadde ivertfall et helt normalt drag)

  4. Regnet egentlig med det ettersom du tydeligvis overså det forslaget tidligere, og skrev at du har skiftet det meste av sensorer. Noe som også betyr at du ikke har skiftet alt av sensorer.

    Som jeg forklarte lenger opp i tråden skal den sitte skrudd fast i nærheten av oljefiltret en plass, og den er skrudd fast med en torx bolt. Mesteparten av giveren befinner seg inni motoren, så derfor kan den være litt vanskelig å få øye på. Uansett motor, så bruker jeg mistenke problem med trigger om den kutter på ett bestemt turtall hver gang uavhengig av belastning.

    den har jeg byttet ja. ble bare forvirret da den plutselig byttet navn fra triggersensor til veivtrigger :P har riktig nok ikke prøvd å byttet den med en fabrikk ny en, men har prøvd fra 2 forskjellige delemotorer.

     

     

    alle sierra med dohc motor er vel så ny at dm orginalt har katalysator. har du fjærnet din fra tidligere av da?

    jeg hadde veldig lignende problem som du beskriver og det var tett katalysator.

    det er kat på den orginalt ja, men den ble fjernet når jeg byttet til litt grovere eksos

  5. Det er ikke snakk om en turteller med fordsyndrom, altså at 4000 rpm tilsvarer nærmere 6000 virkelige runder....

    hvis det er det som er problemet, så har jeg en motor som går opp til ca 10500 rpm, å det høres litt usannsynlig ut :P

     

     

     

    Har du sjekket/prøvd å bytte veivtrigger? Du kan eventult prøve å ta en diagnose. Med en så grov feil som du har er det ikke usansynlig at den har en feilkode som kan være til hjelp.

    veivtrigger? det hørtes ut som noe jeg ikke vet hva er..?

  6. katn håper jeg da virkelig at ikke gløder! da blir det plutseli brannfare hjemme i gangen.... ble sånn helt plutselig ja, å på samme turtall hver gang... føles nesten som en honda vtec med for lite olje

     

     

    det er egentli over all forventnig at bilen har holdt så lenge som den har gjort, så at den bynner å krangle litt er egentli helt greit.. hvertfall hvis jeg får den til å funke som den skal igjen:P

  7. hjelp! kan noen fortelle meg hvorfor min 2,0 dohc dør ut på over 3750 rpm? hvis jeg starter på "0" å gir full gass, så virker det som at jeg slipper gassen halvt ut igjen når jeg kommer litt opp i turtall... noen som har en fornuftig forklaring?

    å når jeg først er i gang, er det mye jobb å bytte hovedforingene bak?

  8. luftmengde målern tviler jeg på at det er, for sist jeg sjekket finns ikke det på doch motorn.. når du satt på powerfilter, hvor er det? har du fjernet den store stygge boksen mellom org luftfilter og innsuget? hvis du har tatt vekk den kan dette være grunnen til at den ikke går helt jevnt..

  9. det høres veldig ut som ventilflyt ivertfall.. er ikke noe poeng i å ligge på sperra hele tiden, men blir jo fort sånn at den smeller opp på sperra på veg ut av en sving:p å da føler jeg at det hadde vert litt teit om ventilene plutseli flaksa til h***** å motorn raste

     

    vet jo forsåvidt ikke om turtallsmålern viser riktig heller da.. er ikke org. måler i bilen, så har bare satt inn en autogauge måler

×
×
  • Create New...