Jump to content

d-evil-1

Gjest
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by d-evil-1

  1. Den Whispbar så veldig bra ut, litt stiv pris men hadde nok blitt kongebra! Tror ikke den hadde blitt for lav, men det er isåfall på håret..

     

    Dersom du ser på P-bar`en er den lavere i pris (1698,-) enn Whispbar. Jeg sjekket priser på Thule-stativ også da jeg skulle ha nytt, og det kommer på omtrent det samme, og da bygger Thule-stativet mye høyere enn Whispbar sine. For å se på P-bar`en, har man 3 faner over valgmulighetene.

  2.  

    Fikk på skiboksen i går også, skulle gjerne hatt noen takbøyler som gjør at boksen kommer lavere, disse Thule bøylene syntes jeg bygger for mye.

     

     

    Du kan jo prøve Whispbar. De har to varianter som bygger lavt (Whispbar og P-bar). Selv har jeg en Skiguard 850, men fant ut at de bygget for lavt og må nøye meg med Thule-stativet :angry2:

  3. Noen som vet om startere er syken på disse bilene? bytta en i sommer til en som har gått ca 120 tusen km. og allerede har den begynt å lage klikke lyder. (får heller ikke starte) etter mange nok ganger starter den riktig nok.

     

    Jeg hadde problem med starteren min for noen år siden (har en 2004 2,0 TDCI). Jeg fikk ikke start på den, bare masse rare klikke lyder. Jeg forsøkte flere ganger, men ble til slutt nødt til å få hjelp av NAF, siden jeg stod på en avsides ferjekai... Han koblet strøm på bilen min og ba meg forsette å kinne. I tillegg banket han på startmotoren. Plutselig våkna dieseldyret til liv. Jeg ble forklart at ankeret ikke slo inn. Dette skjedde i mai 2009, og jeg har ikke opplevd samme feil på ny.

  4. Jeg fikk min Bluefin i posten i går, men har ikke fått installert den enda. Jeg valgte å bestille den fra England selv om vi har en norsk forhandler (Diesel Power K.O Invest i Trøndelag). Grunnen til at jeg bestilte fra England var at det var salg/rabatt hos Bluefin i romjula. Prisen ble da under halvparten av hva den norske forhandleren skal ha for enheten.

     

    Jeg har bare hørt positive ting om Bluefin, bl.a. at det er bedre for motor å "flashe" styreenheten enn å ha en etterinnstallert boks som endrer signalene til dieselpumpa og turboen. Samt, at det er ikke synlig at man har tilført flere ponnier under panseret.

  5. Jeg har en 2004 mod 2.0 tdci 115 hk. Jeg måtte bytte svinghjulsdemper på min. Flere av kollegaene mine har S-Max`er, de har også måtte bytte svinghjul/-demper, så det virker som det er et problem Ford har hatt med noen årganger. Jeg fikk alt på garantien, foretok en NAF-garanti utløpstest først, så jeg hadde dokumentasjon på det. I tillegg byttet de clutchen min uten noen ekstra kostnad for meg :D

  6. skjer med blålys da ?

    Glemte å legge noe av teksten ved bildene, er endret nå.

     

    Men, du verden det er kjekt med blålys på bilen B)

     

    Kom bak meg med de der .... da bør du kjøre fra meg etterpå... :P

    Sier du at kjerra mi er daff, eller er du bare redd for å bli stoppet av et utrykningskjøretøy?

     

    Du kan ta det med ro, jeg kommer nok ikke til å stoppe noen, siden jeg jobber i et brannvesen :)

  7. Min Mondeo, 2004 modell, Trend, 2,0 TDCI (fikk omsider vasket den og gjort den presentabel) :smartass:

     

    DSCF1899.jpg

     

    Ser at Larzen har skaffet seg et tidligere utrykningskjøretøy, så legger ved bilder av min bil med "ekstrautstyret" ;)

     

    DSCF1886.jpg

     

    DSCF1887.jpg

    Har gjort følgende med bilen:

    Senket 35 mm med H&R-senkesett

    Xenon i grøftelys og LED i parklys

    byttet spiller

    byttet taklys innvendig (satt inn leselamper med røde dioder, fra en Focus)

     

    DSCF1892.jpg

     

    Planer for bilen er:

    Soting av frontlykter

    Soting av vinduer

    Angeleyes

    Bytte høyttalere

    Montere sub under førersetet

    Installere ryggekamera

  8. Da har jeg fått liv i diodene og speilet..

    007-2.jpg

     

    006-1.jpg

     

    Jeg har skaffet meg et slikt interiør-/taklys, men da jeg skulle installere det fant jeg ut at jeg mangler noen ledninger for å koble til diodene. <_<

     

    Hvordan fikk du liv i diodene? Kan de kobles rett på 12 volt og holder det å koble til pluss (er jordingen for diodene den samme som for interiør- og kartlampene)?

×
×
  • Create New...