Jump to content

Falcon

Gjest
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Falcon

  1. Ja du har rutine på å vrenge rattet. Synd Gardermoen er stengt for ombygging i år. Der vil den Fiesta Sporten din likt seg i mer åpne landskap enn Eikås. :whistling:

    Men du MÅ ta deg en tur til Ford til toppstreffet, og vise hva man får ut av en 120hk Fiesta Sport. For der er FCN med å lager til en trase som skal bli bra.

    Ikkje umulig at eg tar ein tur. Ellers blir da jo 3 veker pause. Ikkje bra   :glare:

    På Gardermoen trur eg Focusen passar betre   :twisted:

  2. Har mistanke om at bremseskivene ikkje tålte ein heil fredag på Våler. Hvis eg må skifta er det greit å få noko med meir nerk i. Er det andre som har oppgradert på siste modell? (150hk bensin)

    Passar eventuellt ST deler?

  3. Velger du bensin så må du ta 150hk(180?). Lettare bil enn diesel, stillegåande motor, kjapp og fin i forbikjøring med lite giring. Eg gjekk frå 109 diesel til 150 bensin og har ikkje angra ein dag.

    :twisted:

  4. Skjønnar fortsatt ikkje kvifor Sokndal vart føretrekt i fylket. Fjord Motorpark er eit mykje betre alternativ, og har gjentatte gongar vist at dei har komen mykje lenger i arbeidet. For ikkje å snakke om at kjørelengeden vert betydeleg mindre for oss som kjører frå bergensområdet. ;)

     

    Begge er vel flotte prosjekt om dei vert gjennomført, men det var desse pengane då........

    Sokndal har fin lokalitet for området frå Stavanger til Aust-Agder og Karmøy blir flott for oss nord for Boknafjorden.

     

    :twisted:

×
×
  • Create New...