Jump to content

us-granada

Gjest
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by us-granada

  1. Har dessverre ikke papirene lenger, ble tapt i en flyttesjau dessverre, de ble lagt ut på forumet her en gang, men forsvant derifra, så om noen fikk en kopi så vil jeg gjerne ha det jeg også.

    Huff da.. Får håpe noen andre har ;)

    • Like 1
  2. Jupp... Skal pusse opp en granada stasjonsvogn med 2,3 automat... Denne er gullfarget med matcende interiør, men har tenkt å lakke den opp igjen i safrangull eller mørk rød metallic. Noen som har mørkt interiør til granada vogn??? Gjerne svart... Er også ute etter kvikkere motor, manuell kasse med mellomaksling og pedalsett. Rs fanger er også av interesse. Jeg har allerede bygd om med servo <3

  3. jepp.. når man først har begynt å kjøre v8'r, så blir kø4'r litt stusselig så det baller på seg :whistling:

     

     

     

    ja, den er ombygd til 85 gt..

     

    gratulerer med grom bil :) er det 4 eller 5bolta nav på på den 86mod din da?.. dem hadde vel et bytte i 86 eler 87.. de med 5bolt er det mye lettere å få tak i oppgraderte bremser osv til..

     

     

     

    4 bolt :( ikke minst felger er lettere å få tak i på 5 bolt :) jo takk takk, ble litt lei av firer turbo... Det mangla liksom noe :P så det ble en gul mustang med t-tak, og manuell gir !!! ;) selvfølgelig ligger det en liten kompressor å venter på resten av bilen, alle veit jo att 300 gamp i en liten stang fungerer!!!

  4. her er det 2 andre måter å løse dette på, men hvor bra dette blir. Kommer vel annpå hvor flink man er.

     

     

    edit: ble feil hele tiden som media fil

     

     

    Det der!!! Det der var homseraketten sin det ;) der gikk min nattesøvn... ;)

  5. Haha, okei :P tusen takk :) herlig folk her inne :D

     

     

     

    Har du egen valse? Vær litt på vakt da du valser... Lakken kan sprekke ettersom den ikke er tøyelig. Har valser mange biler å det har gått kjempebra men det kan skje.

  6. Hei, jeg har lagt ut bilen min for salg på autodb... Pga biltilsynet, nå viser det seg att de nekter meg skilt igjen Pga noen mangler. Så jeg trekker den fra salg og bygger om til banebil, men hva kan jeg ta igjen for komplett skinn interiør? Med takpaneler og hele driten ;) baksetet er ser ut som det aldri har blitt brukt, fremstolene er også veldig bra uten rifter og slitasje, de fikk skinnbehandling i vinter for å ikke tørke ut. Dørpaneler er bra utenom førerdør som har fått litt sig.

     

    Det er den matt røde som står øverst på autodb

     

     

     

     

     

    Har fått bud på 4500... Er det ett bra bud?

  7. ja det var det jeg også fikk med meg, og det forklarer jo alt da vis den er blitt 2wd kasse :P

     

     

     

    2wd ja ;) har masse bilder, men det var det å få de ut her. Jeg var litt skeptisk i starten... Men da jeg nøkka den løs på tørre asfalten første gangen så var det gjort ;) dette har fungert helt fint og har kostet ett par sett med dekk bak.

  8. Hei, jeg har lagt ut bilen min for salg på autodb... Pga biltilsynet, nå viser det seg att de nekter meg skilt igjen Pga noen mangler. Så jeg trekker den fra salg og bygger om til banebil, men hva kan jeg ta igjen for komplett skinn interiør? Med takpaneler og hele driten ;) baksetet er ser ut som det aldri har blitt brukt, fremstolene er også veldig bra uten rifter og slitasje, de fikk skinnbehandling i vinter for å ikke tørke ut. Dørpaneler er bra utenom førerdør som har fått litt sig.

     

    Det er den matt røde som står øverst på autodb

  9. Den var da vell ikke så ille?? Escort ville jeg ikke kalt det... Men jeg syns Ford blir bare bedre og bedre på design;) den helt nye fiesta syns jeg er driiiiiiit fin :) focus og Mondeo også er to herlige skapninger<3

  10. hva må gjøres for å bruke en t9 kasse fra en ohc motor, på en cosworth 4x4 motor?

     

    vet at dette ikke er den "optimale" girkassa til cosworth motor,men så er det heller ikke planen å kjøre hardt eller lenge med den kassa.

     

     

    Correct me if am wrong... Men t9 kassa har starthuset på feilside, dessuten har t9 delt clutch hus.. Det har ikke ikke 4x4 kassa, så det blir vell helst å kløyve kassa og parre ihop med mt75 2wd kasse. Det jeg gjorde var å bruke 4wd kassa, tok bort kjede og drevet i fordelingskassa, tetta igjen hullet som ble til mellomakslinga forover og sveiste den diffen som sitter i fordelingskassa. Det beste er nok å kjøpe ei t5 kasse eller ei ferdig tilpasset kasse. Jeg har ei mt75 2wd kasse liggende. Den er i orden :)

×
×
  • Create New...