Jump to content

spm om rst-trimming


RsMuffe

Recommended Posts

dere som trimmer/har trimmet rst... f.eks. til dem som kjører på 1 bar ladetrykk..

hva gjør dere med stemplene og olje-pumpe og skaffer chippen nok bensin til 1 bars trykk?

 

lurer på om jeg skal trimme rst min... jeg har allerede skaffet meg chip og cossie-turbo og k&n filter og scorpion bakpotte.. men jeg lurer mest hva jeg må gjøre med selve motoren for at den skal tåle dette her

 

mvh

Rsmuffe

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest P-Nissen

Jeg kjører 1 bar i ladetrykk på min.. Og jeg har bare en chip og luftfilter. ellers orginal bensinsprut, turbo og eksos. Men jeg vet ikke hvordan det blir med Cossie turbo.

Men det er jo bare og prøve? Men det er kanskje ikke så dumt å begynne lavt med ladetrykket. Det første som skjer er vel at toppakningen ryker, og da er det bare og stille en runde ned på actuatoren og bytte toppakning og nye bolter... :P

Kjør på!

Link to comment
Share on other sites

Dersom motoren er i god form i utgangspunktet burde det gå bra, såfremt blandingen er riktig. Men slitene råder/lager og orginale toppakninger kan skape problemer.

Escort RS Turbo

Mondeo 4x4

Capri MK3 GT4

Pajero 4x4

Dynapac F141 6WD

Link to comment
Share on other sites

det kan være greit å kjøpe en kraftigere actuator også. hadde min på rulla i går og kunne konstatere at motoren min ga hele 89 hk, pga at actuatoren min ikke klarte å følge med. fikk justert den opp til ca 115hk men det var allt den maktet å gi, til min store frustrasjon.

Blue Oval Racer

07 Mondeo Tdci Titanium Stv

Link to comment
Share on other sites

Kan man ikke se på trykkmålern hvis actuator ikke henger med? Er den for svak vil den ikke klare å holde wastegaten lukket og da lader turboen mindre. Hadde ingen ladetrykksproblemer når turboen ladet 1.1bar. Har en mistankte om at jeg har -31 actuator. Eller gir en svak actuator andre symptomer?

 

89hk på hjulene? 115hk på hjulene er vel ca. standard? Hvordan justerte du?

x - RS Turbo S2

Link to comment
Share on other sites

ja, man så det på trykkmåleren men trodde det ville hjelpe med litt justering. han satte inn en bleed valve for å se om den kunne hjelpe noe. men vi ga opp etter en liten stund. så vi får prøve når jeg får den nye actuatoren.

Blue Oval Racer

07 Mondeo Tdci Titanium Stv

Link to comment
Share on other sites

går ikke prøvet dette her på en stund... har sveiset alt rust og nå driver jeg med å slippe ned lakken til blanke stålet... pga. feil grunning og så har jeg penge mangel nå... så planene er i pause-stilling :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...