Jump to content

Fototreff 13. Juni 2008


Curb

Recommended Posts

fototreff600xev9.jpg

 

FOTOTREFF GARDEMOEN RACEWAY 13. Juni 2008

 

Generell info

Hei alle fotointeresserte, Da begynner det å nærme seg sommertid og vi er igjen klare for et nytt fototreff. Vi er tidlig ute med å annonsere vårt treff, men det gir dere bare bedre tid til å legge dette inn i planene. Vi har fått lov til å bruke dragracebanens oppbremsingsfelt den 13. Juni 2008 til dette. Vi kjører i gang kl 16:30 og holder på til det har blitt mørkt.

Hastighetskjøring for eventuelle actionbilder skal ikke foregå på bremsestrekket, og all form for "burning" er forbudt. Så på bremsetrekket blir det kun stillbilder.

 

Treffet arrangeres av:

www.slauk.deviantart.com & www.mmppeettee.deviantart.com

 

Fotografer

Har du kamera eller kjenner en som har det? Ja da kvalifiserer du til å komme, her er det bare og stille opp uansett om du har mye eller lite erfaring. Her er det ikke mengden utstyr som teller, poenget er å møte andre fotografer og dele erfaringer og ideer!

 

Biler

Lyst på bilder av din bil? Vi er på utkikk etter noen fine, og kanskje litt spesielle, biler til treffet og håper det melder seg noen som ønsker seg noen bilder av sin bil. Virker dette interessant? Send oss en mail på fototreffet@gmail.com med bil/modell og ett bilde hvis det er mulig. Så ordner vi i stand en liste over biler som forhåpentligvis kommer.

Vi må dessverre sette et øvrig antall på ca. 20 biler pga plass og for å kunne garantere at de påmeldte får bilder, så her er det først til mølla.

Men møter du opp med bil og spør pent. Skal vi ikke utelukke at det kan bli bilder deg om vi skulle få tid etter at de forhåndspåmeldte har fått fotografert sine biler.

 

Location

Oppmøte klokkeslett: 16:30

Gardemoen Raceway, bremsetrekket på dragbanen.

Spørsmål vedr. treffet rettes til fototreffet@gmail.com

 

Vaskeplass

Nærmeste vaskeplass er Esso v/ E6

Edited by Curb
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...