Jump to content

1996 Mondeo 2.0GLX selges


Skrotnissen

Recommended Posts

Prøver å få solgt bilen for far min. Er som det står, en 96 Mondeo 4dørs sedan. Med 2liter zetec. Ac, elruter foran, oppv frontrute, el høydejustering av førerstol, grøftelys osv.

Den har gått 217.000k. Remma er bytta på rundt 200.000. Bilen er euok og halvannet år til, og ble kostet på masse ved siste eukontroll. Ble bytta alt av bremser bak, inkl rør fra midten og ut, slanger, pumper osv. Ei framfjør, alle stabstagforinger, foringer i nedre bærebruer, ei styrekule, somsagt rem, vannpumpe og alle løpehjul, olje og filter, fyllt ac og helt sikkert endel mere jeg ikke kommer på i farta.

 

Det er litt rust i buene, og en flekk på en kanal. En absføler som har kvelda. (følger med) også et par løftere som ikke holder på olja, så det tikker litt i motoren. Ellers er den god som gull. Funker helt gull som den er. Tikkinga har vært sånn i årevis og ikke blitt noe værre.

Vinterdekka holder halvannen sessong til. To av sommerdekka duger en sommer, og to av de må byttes. Sommerhjula er på 14" "escort cossie" felger.

Skiltene ble innlevert rett før nyttår, så årsavg og omreg kommer i tilegg. Gubben vil ha 15 for den, men det kan diskuteres.

 

Bilder sendes på forespørsel, eller se på finn: http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=16400934

 

Bilen står i Halden, Østfold.

 

Aleksander Halvorsen

91595057 (69187770)

Skrot_mann@hotmail.com

-Enhver ting kan alltid gjøres bedre enn den blir gjort.

 

-Enten du tror du får det til eller ikke, har du som regel rett.

 

-Kvalitet betyr å gjøre det riktig når ingen ser på.

 

Henry Ford

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...