Jump to content

Opprydding. Mye biler skal vekk.


Skrotnissen

Recommended Posts

Kan begynne med M`ane. En 66 17m med 2,8liter. Brun med tidsriktige ekstralys og takgrind. 15" penta osv. Forferdelig underholdanes bil. Lite rust, men litt jobb for å få den strøken. Står uten skilter, må på eu, er ikke godkjent med 2.8.

Nestemann er en 67 20m TS! Urørt originalbil. Står uten motor, den er pellet i deler, men alt av overhalingsdeler til motor følger med. Dvs komplett pakningsett, 6 nye stempel m ringer, lagersett, vannpumpe, clutch osv. Alt som skal til for å bygge seg en "ny" motor. Ellers har bilen litt rustsprenging i framskjermene (fullt reddbare) Og litt i buene. Intr står med de setetrekka den ble levert med i 67.

 

Selger gjerne begge M`ane samlet. Med en 3-4 kasser med ekstradeler. Blandt annet en komplett V4 for eventuelt å sette den brune tilbake i originalstand også. 25.000 eller bud.

 

Så har jeg en 75 Granada mk1 2d sedan. Originalt med 1700v4! Også en urørt originalbil. Som har stått rolig i noen år. Mangler venstre framskjerm, og trenger endel jobb i venstre innerskjerm, et par nye buer og ellers en lakkering for å bli strøken. Men går fint å få bilen godkjent på veien bare ved å sveise innerskjermen v.s og få tak i en ny skjerm. Slakk i balanseakselen, så motoren er ikke stort å satse på. Står på 15" penta nå, men disse følger ikke bilen. Det gjør derimot originale sommer og vinterhjul med originale krom kapsler. Sender også med en V6 forstilling komplett med servo, tjukkere stabstag og andre bremser. 7.000 skal jeg ha for denne.

 

1983 Granada 2.3 Lincoln Stv med 2.9efi og 5trinns skal også selges. Denne bilen er faktisk eugodkjent til juni i år. HAr ikke brukt bilen siden februar 08. Og tror ikke det blir noe med meg, så denne får jeg også prøve å få unna. Står med senkesett, 2.8i leppe og div goodies. Cd/mp3 og dvdspiller med separat skjerm står det også i den, rf punch frontsett.. Den går ikke på alle sylinderene, er god komp osv, så er nok et el problem, har desverre alt for mange biler så tiden strekker ikke til for å finne ut av det. Selges as is på rsfelger med vinterdekk. Har div andre hjul som man sikkert kan bli enige om skal følge bilen. Her vil jeg ha rundt 8-10 lapper.

 

Så har jeg handla meg ny bruksbil og da skal den gamle vekk. Dette er en 92 Scorpio 2.9i gl stv med Mt75kasse og store diffen med sperre.

Akkurat rundet 180k. Elruter, el luke, ny oppv frontrute, osv osv. Masse utstyr. Litt rust i buene, ellers veldig veldig bra for rust. Skal ta et lite hull i kanalen før salg. Eugodkjent i nov i fjor, så denne går ei stønn. Følger også med fanger med grøftelys og en dårlig rsleppe, løst. Sommerhjul er enten 16" med bra antyre dekk, eller 17"bbs felger med dårlige dekker. Vinterdekk har jeg et par forskjellige typer 15" alu som kan følge etter ønske.

Ca 20.000 burde den være verdt. Men kom med bud. Årsavg og alt er bet. Bruker bilen hver dag.

 

Har også et hav av deler til Granada, om det er av interesse for noen.

 

Bytte i annen VETERAN ford kan være interesangt. Capri, Taunus, Cortina og Escort er det som evt er intresangt.

 

Tlf 91595057, Mail Skrot_mann@hotmail.com. Send gjerne mail eller sms, så svarer jeg når jeg har tid. Bilder sendes til intereserte.

 

Alle bilane befinner seg i Halden, Østfold og hentes evt her.

 

Mvh Aleksander.

-Enhver ting kan alltid gjøres bedre enn den blir gjort.

 

-Enten du tror du får det til eller ikke, har du som regel rett.

 

-Kvalitet betyr å gjøre det riktig når ingen ser på.

 

Henry Ford

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...