Jump to content

bjmeland

Gjest
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bjmeland

  1. Det er en 2007 modell. Kjørt 60000 km.
  2. Takk skal du ha! Kan lufttrykk sensoren være feil? Jeg fikk også opp kode P0125 etter en prøvetur?
  3. Takk for svar, det er bevegelse i den! Hva med at den er tunet, kan det ha noe med dette å gjøre?
  4. Hei, jeg har en Ford Transit Mageo 192 (bo bil) som stadig går i sikkerhetsmodus og det gule motorlyset lyser. Jeg må da stoppe motoren for å få reesette systemet. I noen tilfeller så dukker ikke dette problemet opp på ny resten av turen, men går motoren i sikkerhetsmodus i en motbakke så hjelper hjelper det ikke å reesette for da går den i sikkerhetsmodus med en gang jeg begynner å kjøre. Det kan se ut som problemet dukker opp spesielt når motoren ikke har kommet opp i normal drifts temperatur og den blir kjørt litt mye belastning. Bilen skal være datatunet, kan det ha noe med det å gjøre? Jeg har fått tatt ut feilkodene som viser: -P0299: Turbocharger/Supercharger "A" Underboost Condition (Powertrain, Generic) -P0234: Turbocharger/Supercharger "A" Overboost Condition (Powertrain, Generic) Kan noen si noe om dette? Mvh. B.Å. Meland
  5. Takk for svar, jeg får nok begynne med termostaten. jeg er ikke sikker på om det er sirkulasjon i expansjonstanken, får sjekke det først: Det er er 1.9 tdi ja.
  6. Hei og takk for svar, jeg har nå i dag hatt en maskinkyndig på besøk og han har funnet ut at vanet ikke sirkulerer utenfor motoren. Når motoren er 90 grader så er alle slangene kalde, både til og fra radiatoren og til og fra varmeapparatet. Det virker som om vannet ikke kommer ut fra motoren. Trykket i systemet opprettholdes og vann nyvået er ok.
  7. Jeg har en Ford Galaxy 2002 modell kjørt 200000 km. I fjor fikk jeg problem med kjølesystemet da jeg skulle kjøre hjem campingvognen, problemet oppstod da jeg skule opp fra en undersjøisk tunell. Da jeg kom til toppen på tunellen kokte motoren og varmen i varmeaparatetforsvann. Jeg etterfylte med vann på motoren men den ble forsatt for varm og fremdeles ikke varme i varmeapparatet. Jeg leverte inn bilen på merkeverksted, der ble det skiftet termostat, viftefølere og gjennomspyling av kjølesystemet. Dette virket, bilen fikk en normal tempratur men fremdeles ble det ikke varme i varmeapparatet. Bilen ble på ny levert inn på merkeverkstedet, der ble det på ny gjennomspyling av varmeapparatet på grunn av misstanke om slam som hade tettet igjen kanalene i apparatet. Dette hjalp. Nå har problemet dukket opp på ny de samme sympthomene som før. Hvorfor skjer dette og ikke minst hvorfor blir varmeapparate med en gang kalt? Det ble også skiftet registerreim og vannpumpe i fjor. Har noen andre erfart dette? Hjelp?
×
×
  • Create New...