Jump to content

2Tom4

Gjest
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About 2Tom4

  • Birthday 10/23/1991

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hørte
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Hørte

2Tom4's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Jeg har en 2008 Focus 2.0TDCI som titt og ofte kutter 100% på gassen (0 gassrespons). Det som da må gjøres er å starte bilen på nytt og som regel løser det problemet (Uvist hvor lenge av gangen), Men andre ganger må jeg bare stoppe med 0 reaksjon på gasspedalen, Må vente til bilen kveler seg for så å starte bilen på nytt (Når den har kvelt seg) Å den er da i orden. Effektmessig merker jeg også forskjell før og etter. Forvarsel - Det er Powerfilter på bilen (Feilen var der før den ble montert) Men det høres ut som "Tilbakeslag i turboen" Lyd som kommer fra luftfilteret når bilen begynner å kødde. - Holder igjen/Nøkker når jeg girer. Gir jeg for mye gass i enkelte tilfeller (Når den kødder) Kutter den, Men jeg kan da slippe gassen å gi roligere gass for at jeg skal kunne akselerere. Håper noen ble kloke på dette, Å håper noen kan hjelpe meg. Ford får ikke opp noen ting på Diagnose, Å det er byttet temp føler til Eksosen da et annet verksted trodde det var feilen, Noe det ikke var. Håper på svar!
  2. Hei! I Februar i år fant jeg ut at jeg en gang for alle skulle ta opp kampen med useriøse aktører rundt i bil miljøet i buskerud, å startet derfor gruppen Starlight Racing - Norway. Vi er nå oppe i 137 Likere på Facebook, noe som ikke er så fryktelig mange enda, men vi er i vekst! Kan også nevne at grunnen for "Norway" i navnet er fordi det planlegges å starte opp en avdeling i Sverige også med sammarbeid om drifting events mm! Vi har hatt 2 vellykkede arrangementer allerede som gikk på skjertorsdagen og fotoshoot. Gardermoen Raceway er under planlegging, å vi har et arrangement oppe og går hvor vi skal ha treff i Sandefjord i sammarbeid med BS Bildeler. Der øsker jeg at flest mulig kommer! Det vil bli stilt med Stand fra BS Bildeler på treffet, samtidig som Riis Bilglass og Maguiars også er kontaktet. vi kommer nærmere tilbake med mere informasjon! Er du tilgjengelig denne dagen? Da er du hjertelig velkommen til å melde deg på her! - https://www.facebook.com/events/391675487617450/ Skulle det være noen problemer med påmelding er det bare å si ifra så tar jeg meg av det! Husk folkens, det er FORD som gjelder! Så meld dere på og møt opp dere som kan! MVH Tom Starlight Racing - Norway
  3. Hei! Ja var i Tromsø å møtte han. Han bor i Vadsø han som eide den før Mens vi snakker står faktisk bilen i Deler (halveis) og full av maskerings-teip Bilen er snart klar for Hel-lakkering før den deretter skal motiv-lakkeres! Veldig spent på resultatet! Har også ny eksos ferdig bygget og klart for montering, samtidig som jeg venter på nytt interiør (det originale blir trukket om mens bilen er på lakkering) så blir store forandringer på denne bilen nå! Jeg kjøpte den for å lage "show" bil ut av den, så da skal det jaggu gjøres orentlig også! Jeg skal prøve å få somlet meg til å legge ut noen bilder underveis! Å hvis noen skulle lure på hvorfor jeg lakkerer? Man kan si forrige eier har lagt igjen noen merker her og der som jeg ikke helt setter pris på Dette er fargen vi har diskutert og gått ut ifra, men den blir nok ikke hvit på detaljene. Planen er en anelse mørkere blåfarge (metallic) med svarte detaljer. Motiv lakkeringen vil komme fra "fronten og oppover" altså motiv lakkeringen skal følge det svarte i fronten. Jeg skal prøve å få tak i tegningene som er gjort så får dere et bedre inntrykk av hva planen er. Med andre ord, gled dere Interiøret blir "oppgradert" til lyst (baige det heter?) skinn interiør! Min personlige favoritt! På en annen side har vi også diskutert mulighetene for å ha slik som på bildet (fortsatt litt mørkere blå, metallic lakk) med hvite detaljer og rett og slett kline til med hvitt interiør (i skinn) men vi kom vell frem til at det blir litt vell lett å ødelegge å sette merker i. Men folkens, hva mener dere? Kom veldig gjerne med innspill! Å du som eide denne bilen, kunne du sendt meg en PM når du ser dette, takk ?
  4. Om det var meg du skrev til her så starter jeg med et takk! Den er desverre ikke så spennende under panseret som den ser ut som da. Det er en 2.0TDCI, Titanium X 2008 Modell. Sitter 235.30r.20 på bildet der. Vet egentlig ikke hva du vil høre!
  5. Jeg glemmer aldri et ansikt - men i Deres tilfelle er jeg villig til å gjøre et unntak.

  6. I know! Bilen ser jo pervers ut:D!!
  7. Har vært planlagte treff der før hvorav de som styrer har sammarbeidet med politiet og eierne av plassen. Er store muligheter spør du meg.
  8. Er så forelsket i den at det er nesten litt skummelt hehe
  9. Hehe det hadde ikke skjedd. Eneste jeg skal proppe den med om det blir akkurat den bilen er et heftig stereo anlegg. Elsker alt som har med lyd å gjøre. Xenon i grøfterne om det ikke er det allerede og chrom/karbon belegge alt av plast deksler.
  10. Kanskje jeg bare må det. Vil egentlig bare ha en bil som ser bra ut som jeg kan vise frem. Da er vell det er bra alternativ
  11. Ja ikke sant. Den ser jo rett og slett DRITT bra ut! Og med en økonomisk motor er det jo forsåvidt ok. Kunne bare tenkt meg LITT mere guffe ut av den. Hehe råd ja. Hadde det ikke vært for strenge og fornuftige foreldre opp gjennom tiden hadde jeg aldri klart å spare penger til en sånn bil. MEN jeg er nå der nå, og det koser meg litt. Kommer nok ikke til å bruke alle sparepengene på bil, så en jobb ved siden ved endt skoleår hadde ikke vært feil.
  12. Nei må vell gå ann å gjøre det litt mere profesjonelt. Litt planlegging så tror jeg dette blir bra. Masse plasser og et genialt sted sentralt hvor folk vil legge merke til oss.
  13. Den ligger ute på finn, og faktisk 2-3 andre som er ganske lik. Er denne jeg har forelsket meg i, og som jeg faktisk annser som "rimelig" nok for mitt vedkommende. Hva syntes dere? Her er det svarte lykter, senk og diverse som de andre ikke har og denne er desto mye rimeligere! Eneste ulempen er motoren.
×
×
  • Create New...