Jump to content

silver

Gjest
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Aust Agder
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

silver's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Hei, Er på utkikk etter bakskjerm vs og håndtaket til koffertlokket, noen som har liggende ?
  2. silver

    1985 2.8 Ghia

    Okey takk for svar folkens Hva skal kompen ligge på på disse maskinene ?
  3. silver

    1985 2.8 Ghia

    Har kjørt ca 6 tusen med bilen siden jeg hentet den, syntes den virket noe dau når jeg kjørte den hjem fra Oslo men tenkte at det ville hjelpe seg etterhvert som den ble kjørt, men det har bare blitt værre og værre. Har også prøvd Omega sin motorrens uten at dette hjalp noe. Har fått en mekaniker i familien til å se på det iløpet av helga, så blir spennende å se hva som har skjedd. Er helt grønn selv på dette området!
  4. silver

    1985 2.8 Ghia

    Da har jeg fått testet med fungerende luftmengdemålere, dette gjore ikke noe utslag, tok også en kompresjons test 1-2-3 lå på 11-12kg 4-5 var det såvidt utslag på .. 0.5 og 6 var på 11.5 så da er det jo ikke rart den går dårlig! noen formeninger om hva som kan ha skjedd ? bilen hadde stått 1,5 år før jeg hentet den,
  5. silver

    1985 2.8 Ghia

    Heisann, har ikke fått kikket noe særlig på problemet pga mye jobbing for tiden De nye pluggene er ikke orginale, men ser bra ut, så greit ut i fordeleren også. Har byttet bensin filter, uten at det hjalp noe Bensinpumpa høres ihvertfall grei ut, er det noen grei måte å sjekke om den fungerer som den skal ? Kikket også litt på luftmengdemålerne, koblet dem ut og inn igjen.. og etter jeg gjore det så har den begynt å dø ut ved nedbremsing til kryss osv.. ikke vær gang men sånn av og til. Ligger problemet her ?
  6. silver

    1985 2.8 Ghia

    Hei har en Scorpio 1985 2.8 Ghia Den har gått 105000km, Sliter med at den går dårlig,spes på lavt turtall .. dør ut på 2 i små bakker ;S Plugger\pluggledninger er nytt Luftfilter\bensinfilter og oljefilter\olje er nytt noen som har vært borti lignende ?
×
×
  • Create New...