Jump to content

watski

Gjest
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About watski

  • Birthday 07/16/1990

Medlemsinfo

  • Bosted
    hadsel
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    stokmarknes

watski's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. dette så bra ut ja:) Taksten og alt dette skulle være ferdig i dag. Men med en litt treg takstmann så ble den ikke det. Ser ut før at det blir zetec¨s fangere nå ja er minst arbeid med di og den vill nokk passe mye bedre på mondeoen siden det er krok på den Så det er mye mulig du har fått salg på fangeren din, hvilken tilstand er den i?
  2. Så d vill si at st front passer til orginale skjermer? Har du liggende rs bakfanger også? passer den bedre til fastmontert krok? Skjønner at bilen har vært utføre veien og har vell bare noen få dager på meg nå før jeg må bestille deler. Bilen må være kjørbar om 14dager.. Er mye som må gjøre. om delene er lakert til då spiller ingen rolle. Har bare leiebil i 14dager til.
  3. Hadde vært fint med koblingsskjema viss du hadde:) skal gjøre dette på min bil også. Men hvordsn er det for å gjøre dette lovlig? Har ber polti/bt deg om å slå av på tenningen for å kontrolere at di justerer seg rett. Tenkte jeg skulle kjøpe dette fra huggeri. er det egen styreenhet?
  4. Har sett litt der ja. Må vell si at st220 er finest. Hvor mye måtte du betale for å få st220 frontfanger, front skjermer og bakfanger? ikke lakering og montering. Er det bare frontskjermene som som må byttes? noe som må byttes for bakfanger? Har jo et problem siden jeg har fast krok. det vill vel ikke se så bra ut?
  5. Hei. skal montere nye front/bak fangere, men lurer så på hvilken jeg skal gå for. må bytte hs forskjerm også grunnet skade. Har sett det er litt forskjell på fangerene foran, men vet ikke hvordan di ser ut bak. Har fastmontert krok på mondeoen så lurer på hvordan det passe på disse fangerene? Hvor stor er prisforskjellen på disse? Fikk ca.pris på rs front fanger og det var 10.000,- Noen som har bilder Av RS VS ST220? Eventuelt noe add-on som man kan ha på di orginale fangerne? Dette haster jo litt siden jeg må bestille fanger senest tirsdag.
  6. Har du noen bilder av bilen din med st220 fronten montert? Men viss d blir sånn at jeg får ut forsikringspengene selv så får du nokk salg på den fronten din. men viss jeg må ta ut pengene til jobben min så må jeg få faktura på allt av deler som blir kjøpt. blir dermed litt vanskligere å kjøpe av privat personer.
  7. du har vell sikkert sett bilen på tirsdag ved børrøybrua. Jobber selv på nordic last og buss så skal bygge den opp selv. håper da på å få ingådd en avtale med forsikringselskap om å få utbetalt pengene selv for å da kanskje tjene litt på oppbyggingen. viss ikke går det gjennom jobben min, skal jo da jøre alt selv likevell men blir litt værre med tanke på at jeg må få tilsendt faktura på alle delene som blir brukt. var skader nokk til at den blir kondemnert menn vill ikke gjøre dette pga lånet og vill tape mye på det. denne fangeren var jo ganske fin noe ekstra som må till for å bytte den? hvilken modell leveres denne på?
  8. Hei. Har vert uheldig å kjørt av veien. fikk mye skader på front og hele høyre side. Så jeg lurer nå på hva som skal til for å få en st220 front? Har en mk3 ambient. Løst på en litt tøffere front, er det noen firma som selger slike fronter eller noe lingnende fine fronter? Viss jeg klarer å få ut forsikringspengene sjøl så er jeg også ute etter masse deler.. Må jeg bytte skjermen for å bruke st220 front? har en knust hovedlykt også på hs er det mulig å bygge om til xenon? hva må jøres?
  9. hei. Har kjøpt meg en pioneer avh 4300 som jeg skal montere i min mondeo 2001 Så kjøpte jeg meg et sånt mellomstykke men d var ikke riktig. Så nå står jeg å lurer på hvilken av ledningene går hvor på di stikkene som er orginalt? Håper noen kan hjelpe meg med et elskjema på dette eller bare forklare. Er sikkert noen som har gjort dette før Haster litt siden gammelspilleren ikke passer inn lenger:whistling:
  10. Var på ford i dag, di sa di hadde hørt at d var mulig men di leverte ikke
  11. Ikke dumt neij Vet du vor man får tak i dette? Til hvilken pris? hvilken eberspacher er det egentli som står i mondeoen mk3? Jeg må jo ha ommbyggingskitet med vannpumpe også.
  12. Skal få montert på pumpe og tidsur. men hvor får man kjøpt dette? Ford er jo ganske så dyr på dette. Hvordan er det å får fjernstart til dette? Noen som har gjort dette på en mondeo mk3 2001
  13. Har en mk3 med vanlige lykter, så er jeg interesert i xenon, hva må til for å bytte til xenon? Kunn lyktene?
×
×
  • Create New...