Jump to content

Gramsy

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Vesterålen
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Gramsy's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Da har jeg fått konstatert at det er kast i drivakselen som er problemet. Har ikke fått noe pris for bytte av dette.-Måtte ta tak i noen andre problemer som kom på løpende bånd etter at jeg postet her. Først røyk servopumpa. Så begynte bilen å stoppe hele tiden, med blinkende glødelampe.Problemet med stoppinga ble ordnet. Det var litt kontaktfeil. -Køpte en brukt servopumpe som ble byttet. Nå 1 mnd etter,begynner den også å fuske. Kjenner litt lugging når jeg skal svinge svakt mot høyre. Blir bra når bilen er varm. -Så på Autoparts en komplett drivaksel til 3300kr. Noen som har erfaring med deler derfra?
  2. Krysser fingrene for at d stemmer focusst. Skal få meg en time på verkstedet over helga, og høre hva de mener. Skal poste hva det var når jeg vet mer. Ha en fin helg!
  3. Uffda. Håper ikke det er svinghjulet. Det ble byttet rett etter at jeg kjøpte bilen på garantien. Byttet clutchen også da.
  4. Takker for kjappe svar. Alt høres fornuftig ut.-Hører ikke noe knaking sånn hele tiden, men hørte en merkelig knekkelyd inne i en tunnel forleden. Bilen er ikke chippa. Er det en dyr affære å bytte drivaksel eller evt. drivknute?
  5. Heisann. Har lett etter dette problemet her, og andre plasser uten hell. -Når jeg ligger i, la oss si 80 på strak vei, så merker jeg ingenting, men når det kommer en bakke, og jeg trør etter for å holde farta, så vibrerer det ganske mye i rattet. Når bakken flater ut og jeg slipper gassen litt, blir vibrasjonen borte. Dette skjer uansett hastighet. Kommer også litt vibrasjon hvis jeg ligger på strak vei, og trør gassen i bunn, men blir borte når jeg så slipper gassen. Dekkene ble balansert før de ble lagt på, så jeg tror ikke det er det. Bilen er forøvrig en Mondeo`03 tdci stasjonsvogn. Supert forum dette, som jeg har fått mye hjelp av å lese fra.
×
×
  • Create New...