Jump to content

pelle123

Gjest
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Møre og Romsdal
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

pelle123's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Ja ser ut som at jeg blir nødt til å bygge om. Finner ingen forgassere av samme type. Bare weber...
  2. Skal sjekke litt rundt om kring nå de nærmeste dagene. takk for alle svar. Det er automat choken som er gåen, slik at bilen er nesten helt umulig å kjøre normalt. Har prøvd å justert på den manuelt men til ingen nytte. Vet du hvilken type forgasser som står på den motoren?
  3. Hei. Takk for raske svar. Kan godt hende at bilen er av typen GL. Det som ihvertfall bør skiftes omgående for å få bilen til å gå som normalt er forgasseren. Har hørt med det lokale ford verkstedet og de mente på at den var av typen Fords Variable Venturi forgasser. Ikke Weber typen. Slitedeler tror jeg at jeg skal greie å skaffe ifra nbfbildeler.no eller lignende.
  4. Hei. Jeg trenger noen deler til en Ford Escort 1981 modell 1.6l GLX som jeg prøver å få eu godkjent. Eneste problemet er at det viser seg å være vanskelig å finne deler til bilen. Derfor lurte jeg på om det er noen her inne som vet om noen internettsider/butikker hvor jeg enten kan få kjøpt brukte eller "nye" deler til en så gammel ford. Kan gjerne være fra utlandet. Jeg har prøvd bil1din.no og bruktebildeler.no men de har ikke de delene jeg leter etter og jeg har også prøvd å google etter forhandlere som selger ford deler til gamle biler. Hvis noen har noe informasjon så del gjerne. På forhånd takk.
×
×
  • Create New...