Jump to content

roy lauritsen

Gjest
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About roy lauritsen

  • Birthday 07/03/1975

Medlemsinfo

  • Bosted
    bodø
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    bodø
  • Interesser
    biler :)

roy lauritsen's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Dette skjedde under programeringen.men skal prøve og resette hele modulen med og ta av batteri polene i 30 min,så kan det hende at modulen går tilbake slikt som den var,før jeg prøvde meg og omprogramere bilen. Får håpe dette hjelper,så lar jeg bilen være slik som den er,når jeg har fått start på den Må jeg ha bilen inn til ford så må jeg bare det,selv om det koster meg litt for denne tabben
  2. Jeg var ute og brukte elmconfig på bilen min for og fonfiguere en ettermontert usb i min mk4 Jeg fikk lest info i fra bcm mondulen,og når etter at jeg hadde lagret dette,og gått inn på config instilingene og endret det jeg skulle,og skulle føre data tilbake til bcm modulen,så stoppet alt opp under konfigueringen,og jeg fikk mørklakt dachbord. Jeg får ikke på tenningen og får ikke startet bilen. Har forsøkt og sende opprinnelige data tilbake til bilen,men til ingen nytte. Hva kan jeg gjøre for og få bilen kjørbar i gjenn og få teningen tilbake. Trenger sårt hjelp!
  3. Jeg har en 08 mod mondeo titanium x,der bilen ikke er levert orginalt med usb. Jeg har orginal bluethoot med stemmestyring i bilen,men vil ha tilkobling for usb penn osgå.Jeg har fått tak i og ettermontert en nyere type bluethoot modul med usb tilkobling,samt ledningen og kontakten til usb. Jeg har montert alt dette i bilen,men jeg får ikke dette til og fungere i det hele tatt. Når jeg trykker på aux på navigasjonen i bilen,så får jeg " line in" i displayet men ingen ting skjer. Jeg har forsøkt og laste ned firmware "Fat32" på en minnepenn for og oppdatere spilleren,men ingen ting skjer,og han vil ikke oppdatere med ny programvare. Hva kan jeg gjøre for og få dette til og fungere,så jeg får brukt usb penna med musikk i bilen ?
  4. Jeg har en 09 mod mondeo titanium x.Jeg har fått tak i facelift fangeren fra 2013 modellen komplett med lykter og grill, Så vidt jeg vet så må panseret byttes for å få den montert på bilen,men hvorda skal jeg gjøre det med di DRL lysene,hvordan skal jeg få koblet dem opp! ligger det ferdig ledningslett for tilkobbling av lyktene? Jeg fikk med ledningsnettet til alle lyktene i fangeren,som skal inn i kontakter på bilen min.Er det bare plug and play,eller må jeg legge opp ekstra ledninger for DRL lyktene?
  5. Hei! Jeg har en 08 mod mondeo trend,og har sykt lyst til og få ettermontert converce+ i bilen min,samt orginal bluethoot og usb utgang. Er dette noe som er lett og ettermontere og vil feks convers + fungere i min bil,og vil alt fungere?
  6. Kan man montere dette i en trend,og at alt fungerer i speedometret?
  7. jeg hadde weitec senkesett på min mk3 stv,som tidligere eier hadde montert på bilen.i går etter jeg hadde fått av senkesettet og fått montert på di orginale fjærbeina,så skulle jeg ta meg en prøvetur,og det kjentes ut som hele bilen skulle riste sund,og når jeg slapp gassen eller ga pådrag,så var det en nykking av bilen,nesten som at drivakselen skulle være defekt. jeg har lite peiling på senking av bil,men er det slikt at hvis ikke forstillingen står korrekt så vil ikke div nav,drivledd ol,ta tak slik som dem skal,slik som jeg skrev ovenfor,og trenger jeg en eventuelt 4hjulskontroll slik at jeg slipper disse problemene på bilen?
  8. Jeg har også kjøpt meg et slikt kit, men finner ikke ut hvordan ledningene skal kobles opp.kunne du ha forklart meg hvordan det Gjøre? Jeg har også kjøpt meg et slikt kit, men finner ikke ut hvordan ledningene skal kobles opp.kunne du ha forklart meg hvordan det Gjøres?
  9. Er det noen som har koblet follow me home light kit på en mondeo mk3 før? Hvis du har det, kunne du ha hjulpet meg med forklare hvordan kittet kan bli montert? Jeg kjøpte et slikt kit fra Tyskland, men det var svært lite hjelp i anvisningen hvordan di skulle kobles opp på bilen. Har du koblet et slikt kit noen gang, så håper jeg og høre fra deg, slik T jeg får montert dette kittet på min 04 mod mk3.
  10. jeg har sett på youtube at man kan få EL.bagasjeromsåpner på mondeoen slik som den nye mercedesen har,og jeg lurer på om det er noen som har koblet slik på sin egen bil? jeg har letet og sett på internett,men jeg finner ikke noen motoriserte bagasjedempere til min mk3 stv,så jeg lurer på om det er noen som vet hvor jeg kan få tak i slike bagasjeromsdempere,og hvordan di kobbles opp på bilen. jeg har sykt lyst på slik EL.bagasjeromsåpner på min bil. på forhånd takk
  11. jeg har 100% lån på bilen og ingen ting i egenkapital,så jeg vet ikke om det er banken som må be meg få tak i ny bil,siden di vil få dekket disse utgiftene på forsikkringen min. trodde det var mulig at jeg fikk ankaffet meg en ny bil,selv om det er pant i bilen,uten at lånet ble berørt
  12. hvis kondemnering ved påkjørsel av bilen skulle oppstå på min mondeo mk3 04 mod,hvilke rettigheter har jeg som bruker? jeg har lån på bilen,og fikk opplyst at jeg måtte ha full kasko på bilen,noe som jeg også har,ved kondemnering,får jeg meg en ny bil på forsikkringen,som er tilsvarende verdi av den jeg har,og vil da lånet på bilen bli overflyttet på den nye bilen?? er det noen som har opplevd og havne i et slikt dilemma,som kan svare meg på dette spm???
  13. oki.jeg fikk løs di plasthylsene i dag som man kan justere nakkestøttene med,men det sitter ei hylse der av stål som sitter lengre ned i setet.jeg har prøvd og få denne løsnet,men den sitter bom fast.men hvis jeg fjerner den,vil ikke da nakkestøtta sitte løs,selv om jeg setter inn nye plasthylser i setet?? jeg sittet på di stål hylsene som sitter lengre nede i setet,og jeg kunne sa se at hylsen sitter fast i en plastdings nedi der,men jeg finner ikke ut hvordan jeg løsner hylsen i fra den så hvordan i pokker fjærner jeg den,eller kan jeg ikke bare bore et hull tvert i gjennon dem for og få trukket ledningene i gjennom setet?
×
×
  • Create New...