Jump to content

Gerris

Gjest
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Telemark
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Gerris's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Huff! Da bli det vel å få tak i orginale dempere og fjærer. Har 330 skiver forran og bak ( brembo og XYZ), som er selfølgelig mye bedre enn orginalt, men uten TUV så er vel det og et h...... Må vel satse på å trikse litt med motoren da. Tror ikke biltilsynet har bremseutstyr til 4x4. Men eg kjører 2wd... Ein smule irriterans! La den ut for salg noen dager før, og så blei den forsøkt å bli stjelt, og samma dagen blei eg stoppa, og etterpå det røyk turboen!! jæv... bra dag!
  2. Tenkte meg det ja... Men det må vel vere flere enn meg som har havnet i lignende situasjon? Hva er oppskriften?
  3. Au! Men viss eg skulle vere heldig og få et verksted til å "anslå" effekten i motoren. Til f.eks 250-300 hk. Tror dere at de godkjenner det?
  4. Eg blei stoppa med Cosworth'n min for ca 3 uker siden av biltilsynet. Han som sjekka meg hadde hatt Cosworth sjøl ein gang sa han, og eg måtte opp med panseret. Der var det ikkje så vanskelig å se at ting ikkje var orginalt lengere!... Fikk mangellapp på motor, coilovers og ratt. Eg fikk 14 dager på å komme til biltilsynet for å rette opp dette. Han sa at dei ikkje hadde utstyr for å måle effekten i motor, så eg måtte henvise meg til eit seriøst verksted som Ford eller Funnemark, som måtte anslå effekten i motoren sa han..! Han sa også at eg kunne øke effekten med 15% lovlig. Meiner at det var ein som fortalte noe om effektreglane i forhold til årsmodell på bil. Noen som vet? Er det noen andre som har vert i samme situasjon, og har det gått greit med etterkontroll? Kan dei finne på å leite etter andre feil som hydraulisk håndbrekk, oppgraderte bremser (uten TUV) eksos osv på etterkontroll...? Gaz coilovers må eg nok bare demontere og prøve å få tak i orginalt, samme med ratt...
  5. Gerris

    motoroppsett 600hk

    Har du vurdert 98 okt og vannsprut..?
  6. Vil wrc 8 dyse oppsettet passe til 550+ hk? (sierra)
×
×
  • Create New...