Jump to content

edvardta

Gjest
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Oslo
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

edvardta's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Ja, det hadde vært fint. Mener også ha lest at det er mulig å bare ta ut spilleren og at det skal være lagt opp til en AUX-tilkobling. Er jo tross alt en knapp for å spille av AUX. Det videre spørsmålet blir kanskje hvordan man kan feste 3.5 jack-pluggen der man skal koble til en ipod eller telefon. Tenkte sette det i en av de ledige feltene ved siden av ESP-knappen og setevarmerne. Har sett andre Focus som har i hanskerommet, men det synes jeg virker upraktisk.
  2. Hadde bilen hos Røhne Selmer for å få reparert noe annet, og de mente det ikke var mulig å etterinstallere AUX-inngang til en vanlig 6000-spiller. Kan det stemme? Er det eventuelt noen her som vet om et sted i Oslo som vil kunne fikse dette uten at det koster alt for mye?
  3. Er det vanskelig å ta en spilleren og sette inn det produktet du linket til? Det står ikke at den ikke finner Auxiliary input, så det kan hende noe er koblet til bak der, men det er bare ikke trukket frem til et sted. -edvard
  4. Hei, Har kjøpt med en Ford Focus 2005, og har dette musikkanlegget (6000 CD): Jeg har lest rundt på internet, blant annet her på forumet, og funnet at en evt. Aux-inngang skal være enten i hanskerommet eller ved siden 12V-uttaket mellom forsetene. Jeg har lett og lett, men finner ingenting i hanskerommet eller noe annet sted i bilen. Jeg tenker derfor at dette kanskje var installeret i bilen, og selger (forhandler, men ikke Ford) hadde ingen anelse om dette og hvor det kunne være. Så kommer det jeg lurer, som jeg håper noen kan svare på: Hvor dyrt/vanskelig er det å etterinnstallere denne AUX-inngagen? Må den på verksted? og har noen anelse om hvor mye dette kan komme på? Jeg er ikke så veldig teknisk, men har noen venner som kanskje kan hjelpe til hvis dette er noen man kan klare selv.
×
×
  • Create New...