Jump to content

thomasix

Gjest
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Nordland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

thomasix's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Hm... jeg har vurdert det jeg også, men har ikke kommet meg så langt enda... Dersom du drar innom en Ford-forhandler og sjekker så er det glimrende om du informerer her dersom du finner ut noe. En annen ting jeg kom på: jeg kobler opp iPhonen min via bluetooth og det funker glimrende... Men; når det ringer inn på den så er det en jæ... høy ringelyd i høytallerne... Første gang det skjedde var det nesten så jeg kjørte av veien :-) Er det ingen mulighet å stille ringelyden?? (Sony anlegg...)
  2. Hei Dere. Jeg får ikke automatisk neddimming av fjernlys til å virke på min Focus... Jeg mener da det er installert, og jeg har valgene i menyen på kjørecomputeren... Noen som har noen tips til hva det kan være, eller om det er noe jeg må gjøre?? Hører ellers mye tikking bak i bilen når motorvarmeren er i drift... er dette vanlig? Er det dieselpumpa som lager denne lyden??
  3. Hei Stian. Takk for gratulasjon, og takk for tips! Opplever som du sier, en slags slenging i dekkene, og jeg er usikker på om det bare er gummien i dekkene som ikke er helt som det skal. Vil være interessant om det er noen som har andre teorier, eller som kan bekrefte at det er dekkene som gjør dette. Jeg har 1,6 TDCi'en ja :-) Tenker du at det vil være mulig å gjøre noen innstillinger som gjør at turboen slår tidligere inn? Blir det ikke endel "subbing" dersom du senker den og setter på 18"?
  4. Hei. Her er et bilde av bilen min slik han så ut etter 40 mil på veien :-) Felgene du fikk med så greie ut... Vet du hva de heter? mvh Thomas
  5. Hei Dere. Har nettopp investert i min tredje Ford, etter et lengre Peugeot opphold. Er helt fersk på forumet også... Startet med Granada 2,0, så ble det en Escort Si Sport, før jeg nå har anskaffet den nye Focusen. Jeg er ikke veldig oppegående når det gjelder det biltekniske, og bl.a. dette med felger og benevnelser der er helt håpløst... Lurer derfor på om det er noen som kan tipse meg om/anbefale felger som kunne passe til bilen (panther sort stv.). Det skal monteres piggdekk på disse felgene... Ser for meg å gå ned til 16" på vinter (kjører 18" nå på sommer). Hva tenker dere som kan dette?
  6. Hei. Har nettopp fått nybilen, en lik bil som deg, bare Panther Svart og med 18" felger... Bilen føles veldig bra!! Har et par ting: Jeg skulle egentlig få bilen i juni/juli, men fikk beskjed hos importøren at bilen var satt på "produksjonsvent", fordi det var funnet en feil med dieselvarmeren og at dette måtte fikses på alle biler som skulle leveres med dette... Tok ca et par måneder ekstra... Din bil er produsert før feilen ble oppdaget ser det ut til... Har ingen ide om det er sant at det var denne som jorde at produksjonen ble utsatt men det kan kanskje være noe for deg å undersøke... du har vel sikkert ikke benyttet varmeren noe særlig enda?? Synes også at bilen virker noe ujevn i styringen i høy (90-110) fart. Føler at den "slenger" litt på baken i svingene og at man må korrigere/ratte litt... Er dette noe som skyldes at dekkene ikke er innkjørt enda, er det noe jeg kan forvente med 235 dekk, eller er det noe jeg bør få sjekket ut hos forhandleren?
×
×
  • Create New...