Jump to content

xr4x4_2.8

Gjest
  • Posts

    251
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by xr4x4_2.8

  1. Noen som har erfaringer med motorsport developments 380 chip til siemens 3122 dyser?....l6 ecu...

     

    Vurderer en slik chip,lurte på om noen som har bremset bilen å sett hva den faktisk leverer...?

     

    Noen her som har den chippen?

     

    hei hei. eg har den chipen på p8. fungerer veldig bra. går gjevnt på tomgang og under akselerasjon. lader 1.8.

    bruker en del suppe men men:P

     

    oppsettet eg kjøpte blei benket på en annen 2wd cossy til 380 på hjulene ved 1.8 trykk

     

    vil iallefall annbefale arp studds og gp.a topp pakk. d e et must.

  2. slip ned fangeren der skaden er med 320 på eksenter, legg på sparkel der d er rett på plasten for den he en tendens til å reise sei igjennom lakken og grunning. slip so med 120 og opp til 320 der du he sparkla,legg vanlig fyllergrunning og puss med 500 på eksentermaskin uten å slipe igjennom grunningen og lakken. viktig at all plast blir dekt av gammel lakk eller grunning, for igjenn å hindre at plasten reiser seg. lakk og kos deg. d e greit nokk t pakket:P

  3. ja tror jeg like godt kan gjøre det...for vis en finner to bra skjermer der uten rust så vet en iallfall at de passer bra på:)

     

    hmm for d første so tar di sikkert halve prisen av en ny skjerm der i forhold til en ny orginal ford skjerm. plus at du må stå der i (regnet sikkert) å kappe å skjære av skjermen (fordi den er pungtet fast) å so må du få sveist den på bilen din so du må passe kor du kapper so d ikke blir masse arbeid når du skal få den fint på:P so ej tru heller ej hadde betalt 1250 kr for en ny original skjerm. eller hørt med ken som helst andre enn veng da deres skjermer som regel er 1.5 cm for lang;)

     

    hilsen en oppretter på ford;)

  4. Har slipt ned og polert opp noen bbs hjul og jeg lurer på om det er noen spesiell type klarlakk man skal bruke for at den skal sitte på felgen eller no spesiell grunning før klarlakk.. er det noen som har peiling på det???

     

    hei

     

    har gjort d der en gong før. tipset eg fekk da va å pusse, polere, vaske med tynner, ikke ta på, lakke med vanlig klarlakk med middels treig herder og 50-50 tynner veldig tynt som primer, derretter 2 lag med treig herder. husk å lufte godt mellom lagene. og vente 20 min mellom primerlaget før du bjyn på dei to vanlige. 10 min mellom dei. alt etter kas klarlakk du har.

    d har iallfall holdt i to år no å ikke flasset eller noe. men obs obs!! d blir mattere med lakket eller med polert alu. men d e prisen du må betale for å sleppe å polere heile tida;) lykke til.

  5. lurer på hvor mange hest dei he klart å dra ut av den. virker ganske sprek. rått når an brukte tredje gir cirka mitt i filmen, rett etter han hadde kantkjørt felgen:P hehe

     

     

     

  6. Nå har jeg pusset ned deler av fangeren, så har jeg lakkert. Er ikke ferdig å lakkere, men ble fri for lakk. satser på å bli ferdig i løpet av morgendagen. :rolleyes:

     

    Her er noen bilder av prosessen:

     

    Slik den var:

     

     

    Etter grunning:

     

     

    Etter første (misslykkede) lakkering:

     

     

    Etter siste lakkering:

    ubehandlede plastdeler skal mattes med matteklut for ikke å kutte i plasten slik at den reiser seg. plastheft er også lurt slik du er sikker at den sitter. da veit du d til neste gong:)

  7. hei.har en 3 dørs sierra mk1 med ohc motor.har kjøpt meg Cosworthbakstilling å 4x4 forstilling(til 2.8)foreløpig har jeg tenkt å bruke motor men sette på det nye understell.men så lurer jeg på hva slags motorfester jeg må bruke.har prøvd å sette i forstillinga men verken 2.0 festene eller 6er festene passer.noen som vet?

    hmmm prøv dohc 4x4 motorfester. d må iallefall vere fester til 4x4 siden d er forskjell på opphenget til rwd å 4x4.

  8. som topic sier: ønsker å kjøpe interiørdeler til sierra 3 dørs. alt fra desjbord til sidepanel bak:) helst fra cosworth. men is går også. delene må helst være fine og heile.

     

    bilen skal fylles med interiør til gatebil og den er ribbet for tiden:P

     

    om du har noe liggendes so pm meg:)

×
×
  • Create New...