Jump to content

xr4x4_2.8

Gjest
  • Posts

    251
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xr4x4_2.8

  1. hadde noen bilder men ikke så mange da å kjøre var artigere enn å ta bilder neste treff blir dama og kidsa med. Deilig med et treff uten dritings folk over alt og kø uansett hvor du skal
  2. hei hei. eg har den chipen på p8. fungerer veldig bra. går gjevnt på tomgang og under akselerasjon. lader 1.8. bruker en del suppe men men:P oppsettet eg kjøpte blei benket på en annen 2wd cossy til 380 på hjulene ved 1.8 trykk vil iallefall annbefale arp studds og gp.a topp pakk. d e et must.
  3. slip ned fangeren der skaden er med 320 på eksenter, legg på sparkel der d er rett på plasten for den he en tendens til å reise sei igjennom lakken og grunning. slip so med 120 og opp til 320 der du he sparkla,legg vanlig fyllergrunning og puss med 500 på eksentermaskin uten å slipe igjennom grunningen og lakken. viktig at all plast blir dekt av gammel lakk eller grunning, for igjenn å hindre at plasten reiser seg. lakk og kos deg. d e greit nokk t pakket:P
  4. d passer om kvarandre. bare å bestille. vist du er i tvil kan du sjå på intallasjonsmanualen på short shiften http://www.bmracing.com/media/products/pdf/43.pdf og demontere den du har og sammenligne
  5. hehe ja d skulla ej likt å sett:P d e nokk en reell ulykke ja.
  6. hmm for d første so tar di sikkert halve prisen av en ny skjerm der i forhold til en ny orginal ford skjerm. plus at du må stå der i (regnet sikkert) å kappe å skjære av skjermen (fordi den er pungtet fast) å so må du få sveist den på bilen din so du må passe kor du kapper so d ikke blir masse arbeid når du skal få den fint på so ej tru heller ej hadde betalt 1250 kr for en ny original skjerm. eller hørt med ken som helst andre enn veng da deres skjermer som regel er 1.5 cm for lang;) hilsen en oppretter på ford;)
  7. hei har gjort d der en gong før. tipset eg fekk da va å pusse, polere, vaske med tynner, ikke ta på, lakke med vanlig klarlakk med middels treig herder og 50-50 tynner veldig tynt som primer, derretter 2 lag med treig herder. husk å lufte godt mellom lagene. og vente 20 min mellom primerlaget før du bjyn på dei to vanlige. 10 min mellom dei. alt etter kas klarlakk du har. d har iallfall holdt i to år no å ikke flasset eller noe. men obs obs!! d blir mattere med lakket eller med polert alu. men d e prisen du må betale for å sleppe å polere heile tida;) lykke til.
  8. høres kansje litt rart ut men clas olson he et middel som faktisk funker ganske bra på sånnt:) meiner på d heite autosol eller nokke. berre å stikke innom å hør om dei kan ha nokke sånnt. funker også veldig bra som rustomdanner.
  9. jaja men gromt fordi:P hehe
  10. blæ for et motorrom:S kor han fann di slangene henn da? ser ut som noe fra ett oppblåsbart hoppeslott:P
  11. xr4x4_2.8

    ist drifting:)

    lurer på hvor mange hest dei he klart å dra ut av den. virker ganske sprek. rått når an brukte tredje gir cirka mitt i filmen, rett etter han hadde kantkjørt felgen:P hehe
  12. ubehandlede plastdeler skal mattes med matteklut for ikke å kutte i plasten slik at den reiser seg. plastheft er også lurt slik du er sikker at den sitter. da veit du d til neste gong:)
  13. hmmm prøv dohc 4x4 motorfester. d må iallefall vere fester til 4x4 siden d er forskjell på opphenget til rwd å 4x4.
  14. som topic sier: ønsker å kjøpe interiørdeler til sierra 3 dørs. alt fra desjbord til sidepanel bak:) helst fra cosworth. men is går også. delene må helst være fine og heile. bilen skal fylles med interiør til gatebil og den er ribbet for tiden:P om du har noe liggendes so pm meg:)
  15. xr4x4_2.8

    RS500 video

    hefti:) nokken som veit ka sangen heite? blir grom når ej får tilbake lappen;P
  16. sangen heter disco inferno med 50 cent
  17. xr4x4_2.8

    jernetrim

    sjuke sjuke mann:P
  18. bra film:)meia ned tilskuera som berre d da.
  19. eller so kan du smelle inn en clutch til 4 trinns kasse, dei har sterkere pressplate og toler mer:)
  20. skal peike på 1 ja, so sant du har turna veiva slik at hakket ligger javnt med 0 grader
  21. passer den ja:) men er ikke lik viss du har gasser motor da gassern ikke har uttak for el pumpe.
  22. ja dsej no ej også:S bmw i en ford??? blæææ!!! men d e jo mi meining:P
  23. hehe:) må slenge mej på den. is insprøytninga går på gasser topp uten nokke styr, har sjølv gjort d og d går glatt.
×
×
  • Create New...