Jump to content

VestfMond01tddi2.0

Gjest
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Horten
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

VestfMond01tddi2.0's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Takk :-) Beste eg har prøvd så langt var Mekonomens egen til plutselig spruthullproppen - patjiniing føyk ut og "#¤%&% bilen og jeg full av gugg ... setene er ikke pene ennå :-( Horror ! Spennende å høre hva andre og bruker :-) ... eller er det sånn at Ford = Maquiere .. ? ;-)
  2. Men hvordan kan en enklest og billigst få no mer utav denne 2.0L TDDI da ???
  3. Hei :-) Har prøv litt forskjellige produkter på daschen på min 01 Mondeo , men synes fortsatt det ser litt grått ut.. Ønsker litt duust matt sort ( ikke shiny fett og sticky ) Hva har du erfart som best middel på din ?? Mvh Håkon :-)
  4. Hei :-) Synes den grønne instrumentfargen er på min Mondeo 01 er guffen .. er det lett å fjerne eller bytte ?? Fant rimelig hvite skiver til insrumentene - men er det vansklig/lett å bytte ?? Om non har erfart det her ?? Halvperten av pærene er jo gått så jeg må inni der uanset desverre.. ;-) Mvh Håkon
  5. TAKK for svar ! Cromspray er visst å banne i kjerka ..okai! Så hvor få tak i non meter tynne crom lister henn da tru ?? Synes Titanium grill bli Overkill .. TAKK Snakka med non Chipboxleverandører som sa at tdDi og box funka ikke - (tdci var lett..) 5laken for programmering som jeg ike vet resultata av ..eller kan ta bort - er jeg tvilende til! Forslag ??
  6. Takk for svar og tilbud om grill ! Snakka med en fyr og han anbefalye å spraya underleppa i grill med Cromspray.. og ringer til grøftlys, og dra på litt på tverrstriper i spoiler. Prøver på det når tar non flekker i lakken nå snart,, . Så er det å få bort det gruusomme grønnelyset i dashbordet..!!!! Ligger fargen i plasten tro ..? Og Dashbordklokka går etter Høyvekta på Moss ..duverden ! Hvordan er det mulig ? Og no mer guff i TDDI 2.0 - er det å skru opp pumpa tro som på traktor ..? Finnes det no OK høgger med mye Ford sentralt rundt Oslofjorden kanskje... ? Jo og hvilket interiørmiddwl gir virkelig pen plast på Mondeo - prøvd 5 - bare smågrå tørr look jo ..
  7. Hei Utenfor står min første Ford etter 32 år( obs kjøp aldri A6!) En høsten 2001 Estate Blue 01 stasjonsvogn med en 2.0 TDDI som jeg ønsker å oppgradere litt siden den er i meget pen stand ! Jeg ønsker veldig en cromramme etc i grillen- men usiker påom den som kom senere passer ? ( noe Ford ikke vet ) Kanskje noe chrom rundt de runde kurvlysa . og litt crom "under fangeren " også. En cromlist over støtfangeren bak og en spoiler/brem på bakdør( stasjonsvogn ). Noe mer" pulver " i TDDI motoren hadde vært OK og - er det noe annet enn den Bluechip som er ok ?? Må bytte pærer i instrument om kjøper da hvite skiver samtidig- er det enekelt å bytte bort grønnfargen på interiør lys feks til blått/hvitt eller no ?? Flott om dere har forslag til sted og priser .. da jeg sliter med å finne ting TUUSEN takk !! ps: ja - jeg har lest og lest her inne - men bare funnet halve svar på det jeg lurer på..
×
×
  • Create New...