Jump to content

Cossie85

Gjest
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Oppland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Cossie85's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. Men... hvor mye koster det og få de shippa til Norge da? ca 65 pund, altså nesten 600NOK
  2. Uff Takk for svar.. men hvordan skal jeg vite hva jeg kan gjøre eller bytte? Hjelper vel ikke og bare bytter plugger? Ja, mest gått på tomgang
  3. Ja, var oljete og stinka bensin av de Er ikke no "bilmekaniker" så derfor jeg spør..
  4. Var og henta en sierra sedan, 2L OCH, her for litt siden av en idot ta en kar.. Uansett. Bilen hadde stått i 3 år. Starta den og kjørte (nesten) helt hjem. Sden dnamoe ikke lada, døde den på veien. Så fikk taua den hjem. Siden det ikke er skilter på den så står den bare i garasjen. Drivi og skrudd sånn smått på den for og fikse no små ting. Den har starta fint og gått fint fram til i dag! Først fusker den, og stopper helt. Nå vil den ikke starte. Tok ut plugga, og det var fulle av olje og stinka bensin av de! HVA er grunnen til det og hva kan være feilen? Han sier de er min egen skyld, pga jeg ikke har kjørt lange turer med den. Bare starta den i ny og ne.. men jeg har jo ikke skilter ennå for f***! Hjelper det og skifte plugger eller må jeg gjøre mer??? Og hva kan være grunnen til at de er fulle av olje og stinker bensin. Håper noen kan hjelpe meg
  5. åssen ser anlegget ut? kan du pm meg bilder og pris?
  6. okay, takk for hjelp. får si ifra hvi du skal selge de escos felga der da
  7. Det var pent.. hvor store hjul har du på`?
  8. men var noen som sa at, hvis jeg senker 40-40, så blir den fortsatt høyere i fronten enn rompa. selvom det er lik senking. så da kan jeg gå for 55-40, å det vil bli "likt" foran og bak? jeg vil verken at fronten skal være høyere enn rompa eller omvendt.. men se likt ut og ha plass til 17 evt 18 compomotive felger.. sendt deg pm
  9. Det blir for lavt da.. skal ha plass til 17 evt 18".. hvis jeg senker den 55-40 da? Vil det da være plass? og vil det bli lik høyde foran og bak? at det ser likt ut.. Gidder ikk gå til innkjøp av noe før jeg vet hvem type senking som er passe. ikke for høy, ikke for lav og ikke så den er høyere i front eller rompe.. ingen som kan hjelpe meg???
  10. hvordan vil det bli med 75-45 da? med tanke på subbing, 17 eller 18" og godkjenning? blir det lik høyde foran og bak med 75-45 og 55-40.. skjønner det ikke blir lik. men vil det se likt ut? at den ikke er for høy foran og lav bak og omvendt?
  11. Koster litt. det gjør jo det.. men er et prosjekt. så skal påkostes en del etterhvert. men takk for tips:) 75-45, og da mener du det blir en bra høyde? med tanke på 17 evt 18" på`? sia her så det litt mer rimligere ut..
  12. Blir så u-fint med høy foran lav bak.. jeg vil ha lik høyde foran og bak.. andre tips da? Virker som coilovers er det beste og gå for da.. så kan jeg få ustert det høyden jeg vil ha selv. Så blir det likt både foran og bak!
  13. ja, skal det... tenkte og godkjenne det.. 40 blir pent, 45 blir for mye?
  14. Hei. Har kjøpt meg en sierra sedan 2,0i. Har lyst og senke den, men er usikker på evt hvor mye. Jeg vil at det skal være lavt, ikke alt for lavt. (skal klare og komme meg frem uten subbing overalt) Og at det blir plass til evt 17 eller 18" felger. Blir 40mm senking foran og bak litt lite, eller burde jeg gå for 45 eller mer?
×
×
  • Create New...