Jump to content

jorock

Gjest
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    vefsn
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

jorock's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. Jeg sitter å ser på en anonnse på en ford mondeo 08 mod som er gått ca. 240000km. Er et risikosport å kjøpe seg en sånn bil med høy km.stand?? Det er en 2.0tdci 130hk. Med automat.....?? Det står at det er komplett service hefte... Alle synspunkter mottas med takk!!
  2. Jeg må skifte støtdempere rundt på min mondeo 98 mod. Kan jeg bruke bakdempere til en mk3?? Har liggende et sett med bakdempere som bare støver ned og av og til så er det jo bare bagateller som gjør at de ikke skal passe om på andre biler. Når jeg sjekker med mekonomen så er det 2 forskjellige delenr på de to. Er det noen som vet om det er en "standardkode" på cd/radioen?? Jeg må taste inn koden men finner ikke koden i instruksjonsboka..
  3. jorock

    bakluke mondeomk3

    Hehe!!! Vet ikke hvor mange gang jeg må gjenta meg selv!!! Det er ikke nøkkel på denne!!! Jeg vet det 120% da jeg har hatt sunt både ved selve låsenheten(der er kun elektrisk opplåsing, ingen mekanisk tilkobling) Og jeg har hatt av bryteren og da tok jeg av håndtaket innenfra på bakluka og det er ingenting innenfor det hullet som du har tatt bilde av(der du har nøkkelhull)
  4. jorock

    bakluke mondeomk3

    ' Jeg synes det er en drittbil pga av flere grunner som faktisk er diskutert i andre tråder:) Bilen har gått sine mil(360000) så det er vel noe av grunnen til at det skjer forskjellige ting.. sikkeerhetsbryter girstang,og diverse slike"bagateller" Men når man skifter hjullager som er gått 40000km støtdempere som er gått 20000km og foringer i understell ikke holder mere en hjullager da mener jeg at det er for svakt oppbygd. Og ikke kom å si at det er kjøremønster og lign. Har kjørt bil i 17 år og hatt både japanske og tyske biler. nissan, mazda, Vw, opel og audi. Men jeg har ALDRI skiftet så mye deler som nå. og da mener jeg slitedeler... Men man må jo bare skifte deler og være glad for det nytter jo ikke å selge det for det er jo verdiløst(det var jeg klar over da jeg kjøpte den.kmstand og div.) Så jeg skal vel ha den til den blir spiker om et par år til håper jeg.... PS: det var bryteren på bakluka som var defekt.
  5. jorock

    bakluke mondeomk3

    har demontert og det er ingen reseveløsning. Det er ikke tillaga for noe mekanisk åpning.....drittbil!!! Ford har diverse rare løsninger.. Det er ikka alt som er gjennomtenkt... som f.eks hvorfor er bakluka konstruert slik at den felles ned i støtfangeren?? så kommer det masse sny/is ned i og dermed må du bryte den opp eller begynne meg skrapa...
  6. jorock

    hjullager mk3

    takk for svar... da ble det rett med abs sensoren....
  7. Har den modulen som "sikkerhetsknappen" står i (dvs. Der du overstyrer sikkerhetsknappen)flere funksjoner? Jeg finner ut ifra det lille summinga jeg får at det er denne summinga kommer fra når du trykker på bremsepedalen. Når jeg kakket på denne med et skrujern så var det som om den funka litt av og til. Det jeg tenker på er kan man koble ut denne?? Har det noe praktisk betydning eller er det bortkastet arb.?? Hvis jeg skal koble den ut så er det 3 ledninger som går inn i denne modulen Skal jeg bare klippe de av eller må jeg koble noen sammen?? Er det dette som er frigjøringsbryteren eller ligger den under girstanga??? Litt motstridene spørsmål her men håper dere skjønner hva jeg mener.. Har ikke fått ringt denne automatreperatøren enda....men håper det er noen som har en eller annen formening om dette...
  8. jorock

    bakluke mondeomk3

    Er det "motoren" på låsen som regnes for GEM modul???
  9. jorock

    bakluke mondeomk3

    Dar e ikke nøkkelhull... Det er jo helt utrule at et merke som ford kan lage biler der det ikke er muligheter for å komme seg inn i et bagasjerom når elektronikken streiker... Og det er enda mere utrule at man er så dum å kjøper slikt.. Hvor finner jeg den GEM modulen???
  10. jorock

    bakluke mondeomk3

    NIKS!!!! Dar e ingen nøkkelhull. så no d krise!! familie med 3 barn uten bagasjerom!!!! trivele:)
  11. Nå har jeg fått enda et problem på bilen min... Jeg får ikke åpnet bakluka. Verken bryteren på luka eller den inne i bilen funker.(så da er det ikke bryteren som er problemet) Er det noen som vet hvordan denne kursen er koblet?? Hva slags sikring det skal gå på?? Har ikke instruksjonsbok og det står ikke spesifisert på sikringsboksene. Er det noen som har et elektronisk koblingskjema som de kan sende?
  12. Jeg driver å feilsøke litt på denne bilen nå.. Til vanlig når jeg trykker på bremsepedalen så kommer det er summing. Denne er borte nå. Da tenkte jeg at det er bryteren på bremsepedalen som er defekt. Det er 2 brytere på bremepedalen.En for bremselys og en for Girkassestyringa(Antar jeg??? Finnes det noen flere brytere på bremsepedalen? For jeg finner ingen feil på den andre bryteren. Men etter min kompetanse så er det motsatt virkning på den bryteren. Er det noen annen plass jeg burde lete etter feil da denne summingen er borte??? ALLE svar mottas med stor takk!!
  13. Har sjekka litt nå på mårrakvisten og den funka av og til. Så det vil vel kanskje si at det noe tull med en føler/bryter en plass..
  14. Har en mondeo mk3 og i går fikk vi ikke inn sikkerhetsknappen når jeg skulle ha den i gir(knappen foran på girstang) Måtte løse den ut med reserveløsningen. Er et noen som har hatt det problemet før? Er det girvelgeren(bryteren) som er utslitt eller kan problemet være noen annen plass. Bilen er en 04/05 mod og har rulla 365000km Samtidig som jeg har dere på tråden!!!! Er det ikke peilepinne til automatkassen. Har ikke instruksjonsboka til bilen og fant ikke noe pinne i går da jeg leita..
×
×
  • Create New...