Jump to content

302 HO

Gjest
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 302 HO

  1. 302 HO

    Mydlands Granada

    enig med deg der... men det er med en bil som er kun bygd for et formål... drag racing.... granadaen er en "familiebil" med små 26-11,5-16 dot godkjente gate slicks... delt aksling og bilstein racing dempere... ikke akkurat noe som skriker 7 sekundere... motoren kjørte jo 6 sekundere da den var ny på 90 tallet i pro-mod... og i følge promod førere garantert gjøre det enda i rett chassi men ikke en 2 tonns slede.... han kjørte 10,01 i danmark og 238km med 400 meter hjulspinn.... det var i 2007... da kjørte han fra en 900+ hk skyline r34 med 4 slicks... men når det er sakt i høst er første gang bilen har vært i en dynopack og blitt justert skikkelig...så langt dynopacken klarte. allt før har blitt gjort på gata av eieren selv... det forsøket i danmark var rimelig misslykka som de som var der fikk med seg... så blir nok mere bremsing i vinter.. mest sansynlig i en bremsebenk da det ikke er noen dynopack her til lands som takler momentet... blir spennende og se... tall kommer ;-) men godt over 900 nm på 1600 o/min på tilnerma ingen ladetrykk er jo en god begynnelse... ha ei trivelig helg :-))
  2. 302 HO

    Mydlands Granada

    hadde vært morro og fått hvite hva den lange rekken med grunner hvorfor ikke en 715 cui stor v8 kan produsere 2000 hk ... fortell !!! ??????
  3. 302 HO

    Mydlands Granada

    ja tror vi må avslutte denne diskusjonen her på denne tråden.... vi får heller lage en ny en :-) jeg kjørte 13 med turbo og nå uten turbo men med skikkelig grep 13,9..
  4. 302 HO

    Mydlands Granada

    mye mulig det .... men artig hadde det vært... hvis jeg kjørte 13 sekunder og du kjører 11,5 .. hmm står respekt av det.. jeg kjørte jo fortere en både ferrari testarossa og en corvette c5.... og diverse bmw.... .. allt dette var jo på upreparert stripe.... med hjulspinn de første 200 meterene... blir spennende og se hva som skjer når jeg får på turbo igjen... var hvertfall knall morro i år med fullt feste selv med liten effekt.... feste er jo allt i dragrace og lave 60 fot tider.. så man kan ha så mye hester man vil hvis man ikke får de ned i bakken blir det bare røyk he he ... mener og huske en svart chevelle som sleit litt med feste... han kjørte 14 sekundere men hadde nok lukta på lav 11 eller en høy 10 med de rette dekkene... ;-)
  5. 302 HO

    Mydlands Granada

    halloen... he he joda blei jo ikke noe brak suksess de første gangene men ikke annet og forvente med gate dekk slurende orginal kløtsj og ei girkasse som ikke ville gire raskt fra 1 til 2 gear.... det endte jo med ei 60 fot tid på 2,5 sekunder.... men i år starta jeg med skikkelige dekk sinter kløtsj og overhalt girkasse... det resulterte i 13,9 sekunder og 1,8 60 fot tid.... 8,8 sekunder på 200 meter.. dette uten turbo og kun 228 hester.. bremset i danmark... synes ikke det er så galt med en gammal volvo bygget i en mørk liten garasje.... men fra det ene til det andre hadde vært artig og hatt deg ved siden av meg på stripa he he ;-)
  6. 302 HO

    Mydlands Granada

    måtte bare inn og komentere litt..... du skriver at det motor volumet i den motoren har potensialet for hele 1312 nm ...... hmmm mener og huske at når denne motoren var ny fra jon kaase i usa og bare var på 700 cui blei den bremsa til 1350 hester og 1660 nm uten lyst gass.... med 2 fogger anlegg og et spraybar anlegg lå effekten på LANGT over 2000 hester... ja det var med 16-1 i komp og en kamm som løfta nesten en tomme to svææære 1250 forgassere. hvis man har litt teknisk innsikt og bittelitt kjennskap til turbolading er det jo sånn at med 1 kilo ladetrykk og hvis allt stemmer får man ca 100% effekt økning... så med ca 1000 hk som sugemotor og 1 kilo ladetrykk hmmmm ja det regnestykket burde vel ikke være vanskelig .. og da med 2 kilo ladetrykk ... joda da blir det myyye effekt,, turboene som står på nå har kapasitet til ca 1250 hester pr stykk..så luft er det nok av.. også skriver du at 2000 hk kun kan brukes til dragrace.... man bruker jo ikke hestene hele tiden.. bilen er jo så snill og kjøre at til og med bestemor kunne kjørt den og handla med... men trå flatt og man legger lett to laaaaaange svarte toyo R888 striper i hastigheter over 250 km/t .. beste tiden på en preparert drag stripe er 10,2 sekunder og 235 km/t i mål.. dette med to gamle scania turboer og 0,45 bars ladetrykk... ikke dårlig det med relativt smale dekk og nesten 2 tonn bil.. nå har den store kulelagrede race turboer med nyeste teknologien... jeg kunne sikkert skrevet en bok om denne bilen men tenkte dette avsnittet kunne løse opp i noen små misforståelser :: hilsen Jan Erik
×
×
  • Create New...