Jump to content

daaniell

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by daaniell

  1. Dette er status, har fått svigers som er bilmekanikere til å se på den. Vi fylte vann med frostvæske startet bilen og ventet. Intet skjedde! Jeg har kjørt 200km og vann mengden i ekspansjonstanken har ikke sunket. Så vi konkluderte med at temp måler fjæra har blitt dårlig og kjølesystem ikke sirkulerer som det skulle. Skal fjerne den imorgen så stopper jeg innom Biltema eller en forhandler og kjøper ny på vei til Sverige.alt vannet haddefordampet ut av korken, blitt til vann under panseret og drept nedover i motorrommet. Som sagt så har den gått 200km knirkefritt uten at vannmengden har sunket og oljelampen lyste, så jeg erklærer bilen frisk etter jeg har bytta ternostat, men kjører imens. Så da blir det Sverige på tirsdag allikevel Men tusen takk for alle råd, det har vært til god hjelp Btw, auto correct har ødelagt innlegget mitt med noen merkelige ord, for bare beklage på dens vegne.
  2. Hei! Etter litt forsiktig spinning begynte det å ryke litt fra kjølevæskebeholderen under panseret. Jeg åpnet panseret og bestemte meg for å kjøre hjem å se litt nærmere på det. Eter en 10km langkjøretur er jeg hjemme. Kjører inn i garasjen åpner panseret og sjekker beholderen. Ingenting, alt vannet borte. Tar en kikk rundt i motorrommet og finner ut at den eneste plassen som det er vann på er fra vannnbeholderen og under. Ingenting tyder på lekkasje rundt radiator. Vannet som lå på gulvet i garasjen lo under vannbeholderen. Tok av beholderen og sjekket for feil og fylte vann i kun den men den var tett. Noen som kan gi meg et konkret svar råd eller tips på hva jeg burde sjekke opp i? Skal til Svergie på tirsdag så det haster veldig! Oljelampa lyste når jeg bremser, men peilet olja og den var perfekt. Tusen takk for svar!
  3. Noen som kan si meg typiske feil med KA? Eneste jeg vet er rust rundt bensinlokket
  4. Som sagt kjøpte jeg den for den er økonomisk, klar over at den ikke er så veldig kul. Men syns jo ikke den er helt for jævelig heller xP (?) Takk takk
  5. Akkurat kjøpt meg en Ford Ka K2 edition, neppe den bøseste ungdomsbilen men Bor på hybel så må tenke litt økonomisk! synes det virket som et bra kjøp, 96 000km, nye michelin sommerdekk, var på eu kontroll for 2 uker siden men 0 feil, fulgte med gode vinterdekk med og uten pigg Kjøpte den av en pappa kjente. Kun 2 eiere. Nr 1226/3000. 98 mod Gule felger, håndbrekk, girkule og speedometer x) Ga 20000 for den. Gi meg noe feedback!
×
×
  • Create New...