Jump to content

juped

Gjest
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    nordland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

juped's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. juped

    Frosken koker :S

    Hei! Skiftet som sagt termostat på bilen, og den har siden da fungert fint i et par uker nå. Men idag kjørte jeg en liten tur, når jeg stoppet og skulle starte den igjen så fikk jeg ikke start med det første, måtte pumpe på et halvt minutt før jeg fikk liv i sjarken, og den gikk ganske urent. Ser nå at jeg har olje i kjølevæsken, så antar at topppakninga er gåen ? Samtidig så fungerer varmeaparatet som det skal mer eller mindre, blåste kaldtluft igår, da etterfylte jeg kjølevæske og fikk varmluft igjen, kan samtidig høre sildrelyder/surkling fra varmeregister. Vet ikke om noen har hatt samme problemer? Har jo et håp om at kansje ikke toppakninga er gåen, men alt tyder jo på det..
  2. juped

    Frosken koker :S

    Byttet termostat igår, den gamle var helt i stein. Til nå har det fungert optimalt, takk for gode råd
  3. juped

    Frosken koker :S

    Viftene går som et skudd med en gang tempen fyker opp.. Det koker iform at jeg hører det "bulderer" når det blir varmt, tenker og det er termostaten, eventuelt at radiator eller register begynner bli tett kansje? Skal prøve det, har stortsett knallvarme hele tiden i bilen, har merket at den etter litt kjøring kan blåse kaldluft et minutt eller to, men varmen kommer alltids tilbake så jeg slo fra meg at registeret kunne være tett, og tenkte det kom av at kjøleveska koker vekk, slik at det blir luft i systemet? Høres det sannsynelig ut ? Takk for alle inspill!
  4. juped

    Frosken koker :S

    Hei! Har en 95 scorpio, n3a som jeg sliter litt med. Det som er greia er at når jeg får opp temperaturen etter litt kjøring så begynner den å koke, som i at temperaturen går helt opp mot rødmerket, for så å vandre ned til normal, sånn kan den gå varierende fram og tilbake. Har prøvd å skifte kjøleveske, lufte godt, uten at det har hatt noe effekt. Har peilet olje og ingenting tilsier at toppakninga er røket. Noen som har opplevd lignende ? Tenker kansje det kan være termostat..? På forhånd takk for innspill!
  5. Har selv konstant lys i abs/antispinn .. antageligvis sensor som må renses/skiftes.. ang instrument kan du jo begynne feilsøke i sikringsboksene ..
  6. oppdatering: Hadde bilen på sjekk hos det lokale ford verkstedet og det viste seg at det var et lodd som stod på hardykobblinga som var løst/delvis påtur av, så har kappet det vekk og bilen fungerer utmerket ..
  7. Oppdatering! Igår når jeg var ute en tur med bilen så small det til etter en fartsdump, Har prøvd å se etter under bilen, og det kan se ut som at det er opphengslager på mellomaksling som har revet seg fullstendig løs, og kansje roterer rundt med aksling? Fikk til å luske meg hjem med bilen, men i humper og ujevnheter så var det småsmell fra tunnellen, så regne med at aksling er mer eller mindre løs. Så kommer mitt spørsmål, er det en stor jobb å skift det lageret med oppheng? Hva kan jeg regne med å betale om jeg skal ha ford til å gjøre jobben, omtrent ? Mvh
  8. Pris på motstanden til varmeaparatet ? front og bak fanger ? Mvh
  9. Hei! Har en 1995 scorpio stasjonsvogn som jeg har et par problem med.. Det ene er at der er vibrasjoner fra girkassa under pådrag, spesielt i 2gir, litt vanskelig å forklare men det klirrer på en måte i hele girstanga, og man kan kjenne vibrasjoner ved pådrag. Har hatt et par folk som har ment kast i mellomaksling, lager på mellomaksling osv, kansje noen av dere vet hva det kansje kan være? En annen ting er at abs lys og antispin lyser konstant i speedometeret, har ikke fått testa om det faktisk er satt ut av spill enda, men igjen, er dette typiske "scorpio feil" ? På forhånd takk for svar!
×
×
  • Create New...