Jump to content

hrezus

Gjest
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hrezus

  1. Hei, Jeg har et lite problem, det er at tankluken ikke er mulig å få åpne. Den låses av sentrallås. Jeg har sjekket sikringen som gjelder låsen men den er ok. det eneste merkelige som skjedde dagen før jeg oppdaget dette, var at plutselig åpnet alle vinduene seg når bilen var avslått og jeg sto utenfor. Det var bare å slå på tenning og lukke de så det har jeg ikke merket noe rart med siden. har noen andre vært borti det samme med s-max? (mod 2012, 2,0 titanium, aut)
  2. Hei, Finnes det noen oppskrift på skifte høyttaler i bakdør på s-Max? (2012 mod) Det høres ut som at den er sprengt eller gåen. Bare skurring... Må man av med hele dekselet eller er det enkelt?
  3. Hei, Kanskje litt dumt spm. Har en 08 mod mondeo, hvor det er dags for å skifte viskere. Lokale fordforhandleren mener det bare bør brukes original visker, pga tilpasset frontruta etc men disse havner da på nesten 600 kr. Er det riktig eller kan det meste brukes av viskere ? Har kjøpt bilen for ikke lenge siden derfor ikke erfaring med dette på denne modellen. Har brukt billig biltema på gamle mondeon.
×
×
  • Create New...