Jump to content

J.Helgestad

Gjest
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

About J.Helgestad

  • Birthday 07/10/1993

Medlemsinfo

  • Bosted
    Kongsberg, Buskerud
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    jorgen-h@live.com

Profile Information

  • Kjønn
    Male

J.Helgestad's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Har nylig bytta ut bilens orginale dieselpumpe (1993 sierra 1.8td 5dørs) med en annen pumpe (19xx 1,8td stv) Etter pumpe bytte startet bilen og alt så ut til og funke, men når jeg prøvekjørte etter og ha bytta pumpa var bilen skikkelig dau, og turboen ladet ikke over 0.5 bar. Hvis jeg drar den ut på turtall i alle gira, er jeg oppe i 80 km/t iøpet av 30-40sek, minst. Pumpa som satt i før var stillt opp maks på diesel mengden, og turboen laded ca 1.5-2bar. Hvis noen har inspill eller ideer om hvorfor bilen går skikkelig dårlig nå, så gjerne del dine kunnskaper. Har noen biler av orginal pumpa og den "nye" som sitter i, om det er ønskelig / hjelper. På forhånd takk.
  2. Jeg har 2.0L Doch Tannstang på en 1.8L TD. Var bare noen få ting som måtte fra den eksisterende tannstanga til den nye. Så regner med at det burde fungere
  3. Jeg fant en diesel bil 10min unna meg, skal ta noen deler av den. Får se etterhvert om det måtte være noe mer.
  4. Trenger diesel relaterte deler, til motor og diverse
  5. Du har ikke delebilen enda?
  6. Trenger delebil, søker en ford sierra 1.8 Turbo diesel (Mk2) Har du ta kontakt på pm Jørgen Helgestad Buskerud, Kongsberg 94836226 Jorgen-h@Live.com
  7. Tror ikke jeg har sett det til mk1, men mulig noen fra andre modeller passer evt? Disse er fra Fiesta mk1, golf mk1 / mk2 har også noe lignende.
  8. Setter på sedan fjører, godkjenninga er ikke så farlig
  9. Bilen min har også koden "BAG" (1993 Ford Sierra 1.8 TD Combi) Skal selvfølgelig senkes, men lurer da på hvordan det skal bli godkjent.. Hvilket senkesett / fjører passer evt?
  10. Okei, men har kjøpt og montert starter nå, det er løst Trenger ikke en hel bil akk nå
  11. Må bli ny da.. Fant en her: http://www.skruvat.no/Starter-P24120.aspx Er det er kurrant side? hvordan er kvaliteten på delene?
  12. Hvis ingen har, hvor får man kjøpt ny?..
  13. Så vidt jeg vet.. huset hadde delt seg i to (sprukket) og den løse biten hadde satt seg fast, så motoren ikke gikk rundt.
×
×
  • Create New...