Jump to content

drev91

Gjest
  • Posts

    173
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Oppland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

drev91's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Ja bruker nok sensorene. Men til ett helt annet spørsmål. Hvordan er det å presse inn nye hjullager/nav selv på disse focusene?
  2. Er nok bare Ford som ikke er helt oppdatert, for jeg har saumfart hele girkassen å finner ikke noe som ligner på den sensoren jeg fikk. Fant nå egentlig ikke noe annet enn ryggelysbrytern.. så stemmer nok som du sier. Må nok sikkert få byttet hjullagret igjen da han som gjorde det først sikkert ødla ABS ring opplegget..
  3. Fikk nå kjøpt en sensor til alt for mye penger å Ford som har lest ut koder, men fikk først feil på ABS, så byttet jeg sensor å nå har jeg feil på hastighetssensoren. Så derfor jeg blir usikker,for jeg finner ikke noen steder denne kan sitte. Skal levere signal til kjørecomputer etc også.
  4. Som nevnt over hvor sitter denne sensoren på girkassen, jeg klarer ikke å finne denne. Om jeg ikke overser den da.. Kan legge med finis vide om det hjelper noen. 1136248
  5. Mener det var det de sa. Pm på vei!
  6. Må vel bare få tak i hele da. Selv om jeg syns den burde holdt mer enn 100k men ford skulle jo ha 5-6 tusen så der blir den nok ikke kjøpt. Er det noen vits i å få tak i via tyskland?
  7. oki, ja det har plutselig kuttet fra tid til annen, men er sjeldent. Men er sikkert ille nok til att den lager krøll for abs og anti skrens da? med mindre han som presset det inn ødla no. Men får bytte den hastighetssensoren å se hvordan det går. Du vet ikke om det er mulig å kun bytte den delen på egr som styrer stillingen på spjeldet/ventilen der? Tror den låser seg i åpen stilling når den er plugget i..Er hvertfall ikke noe motokraft med den i...
  8. Det er vel kun levert i med kompett så du presser inn med bolter å alt. så burde ikke være mulig å få feil hvertfall Men hadde feil på abs sensor ved første feilsøkning, nå ved siste er det kun den hastighetssensoren på girkassen som gir feilkoder. byttet kontakt å føler der det var feil..
  9. men må jeg bytte hele greia å ikke bare den som kontakten sitter i? Ser ikke poenget med å bytte den nedre delen når den så grei ut.
  10. Etter ett hjullager bytte for ett år siden av en privatperson, så ende jeg opp med å få opp varsellamper på både motor, esp å abs. Av feilkoder er det jo på egr å på den hastighetssensoren på girkassen. Men hvordan kan det ha seg disse kom i sammenheng med hverandre? De kom opp akkurat samtidig.. Hvor ofte er det selve motoren som justere spjeldet på egr dør? Egr ventilen var ikke kokset igjen.. Å vil abs og esp slutte å virke pga den hastighetssensoren ?
  11. Veit av en org 4x4 cosworth, står vel som 2wd nå. Svart skinn/ac/el takluke osv. Skal være opplakkert i nyere tid og lite rust. Må hentes på henger da den mangler noen slanger i motorrommet. Skulle vel ha 65/70k for den. Står vel og merke i Nordland.
  12. Hvorfor får jeg da kjøpt egen hastighets sensor da? Den må jo ha ett formål om jeg kan bytte den tenker jeg.
  13. Denne vss sensoren, hvor befinner den seg? Altså hastighetssensoren er vel det norske ordet. Om jeg omh er ledningene som går til selve ABS sensoren, hvor skal man havne sånn ca av verdier? Å av siste bit, den driver å stopper smått etter motorlampen tennes, å da får Biltema diagnosen opp kun vss, men starter etter denne slettes. Å klarer ikke se sammenhengen
×
×
  • Create New...