Jump to content

hansmartin

Gjest
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    eidsvoll
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

hansmartin's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. ja for jeg hører ikke noe fra pumpen heller! tankte ta den ut og rense den og prøve koble strøm rett på=)
  2. kun en kjøre varmer! skal vel tikke i dieselpumpe og viften skal begynne og gå eller?
  3. er ikke noen bryter på denne=) men takk for svar=) bare lurer på om det finnes koblings skjema for denne varmeren? hvilke ledninger som gjør hva! har bestilt service sett til den og tenkte åpne den og test kjøre før den ble satt på plass=)
  4. da er det ikke lett og finne feil når den ikke gjør forsøk på og starte! kan den låses opp selv?
  5. har lest i gjennom trådene men er egentlig ikke mye klokere! kan man tvangskjøre den når den har låst seg? kan jeg lese ut feil koder på brenneren med vanlig obd2 kontakt selv?
  6. hvor befinner maf/map sensoren på min mondeo mk3 tdci 90hk seg? noen som vet??
  7. den rammen vil jo ikke passe da jeg har av den gamle typen! hvordan er det og bytte ut hele front dekselet med vifte justering og alt?
  8. er det mulig og sette inn 2din spiller i min 01 mk3 . litt lyst og få inn en dvd spiller istedenfor denne gamle typen som sitter der! noen som har ??
  9. ta sikringen! hvem sikring er dette! skal den stå lenge uten? går det overstyre den og test kjøre den ved og koble på annen strøm?(kjøre i benk) er det noe man kan gjøre for og åpne den selv? kan det være controll uniten?
  10. hansmartin

    Eberspacher

    dieselvarmeren på min bil vil ikke slå inn i det hele tatt hører ingen innslag eller noe! har noen ide om hva som kan feile den?
×
×
  • Create New...